Studenţi intoxicaţi cu monoxid de carbon în căminul Universităţii Biotera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

16 studente cazate în căminul Universităţii Biotera din Bucureşti s-au intoxicat miercuri noaptea cu monoxid de carbon. Ele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde au fost

16 studente cazate în căminul Universităţii Biotera din Bucureşti s-au intoxicat miercuri noaptea cu monoxid de carbon. Ele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde au fost supuse unui tratament de oxigenoterapie.

Trei fete au rămas internate starea lor fiind gravă. Potrivit Poliţiei Capitalei, din primele cercetări a rezultat că centrala termică a căminului ar avea o defecţiune. Surse din cadrul facultăţii susţin însă că este exclusă o problemă tehnică a centralei şi cel mai probabil este vorba despre o folosire de instalaţii improvizate de încălzire, mai ales că în celelalte 20 de camere nu a fost nicio problemă de acest fel.

Medicii spun că starea de sănătate a celor trei studente este stabilă, dar vor fi nevoite să facă periodic control de specialitate la neurolog, deoarece au suferit o intoxicaţie gravă cu monoxid de carbon care poate duce, în timp, la manifestări nervoase. Poliţiştii Secţiei 2 au deschis o anchetă în acest caz.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite