Străzile de pământ vor avea canalizare şi asfalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din multele străzi ale Bucureştiului care nu au reţele de alimentare cu apă şi canalizare, numai câteva zeci - cu carosabil de pământ, pietriş sau piatră de râu, deci neamenajate din punct

Din multele străzi ale Bucureştiului care nu au reţele de alimentare cu apă şi canalizare, numai câteva zeci - cu carosabil de pământ, pietriş sau piatră de râu, deci neamenajate din punct de vedere al traficului rutier - vor putea beneficia de alimentare cu apă, canalizare şi asfalt. Acestea se află în principal în nordul Capitalei, în zona Odăi.
Un proiect aflat pe ordinea de zi a consilierilor generali prevede efectuarea acestor lucrări. De asemenea, se vor instala tuburi din polietilenă, cu durata de funcţionare de 50 de ani. Reţelele de canalizare vor fi din policlorură de vinil, iar capacele căminelor vor avea balamale antifurt.
În sectorul 1 se va realiza prelungirea colectorului de ape uzate menajere din zona de nord. Traseul este paralel cu DN1. Noul colector va prelua două conducte de canalizare care trec pe sub această arteră, la intersecţia cu strada Teişani şi Eraclie Arion.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite