Străzi blocate în perioada Sommet-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În lipsa primarului general, Adriean Videanu, plecat în Elveţia, la şedinţa de consiliu de ieri, de la Primăria Municipiului Bucureşti, s-au hotărât măsurile temporare privind circulaţia

În lipsa primarului general, Adriean Videanu, plecat în Elveţia, la şedinţa de consiliu de ieri, de la Primăria Municipiului Bucureşti, s-au hotărât măsurile temporare privind circulaţia rutieră pe perioada 23-29 septembrie, când în Capitală se va desfăşura Sommet-ul Francofoniei.
În data de 23 septembrie, între orele 10.00-18.00, şi în perioada 27-29 septembrie, bucureştenii nu vor circula cu mijloacele de transport pe şoseaua Kiseleff, Calea Victoriei, B-dul Naţiunilor Unite, în zona parlamentului, în zona delimitată de Strada Izvor - Piaţa Arsenalului - Calea 13 Septembrie - B-dul Libertăţii - B-dul Unirii, până la intersecţia cu B-dul I.C. Brătianu, precum şi pe culoarul unic de deplasare a coloanelor oficiale pe DN1 - şos. Bucureşti - Ploieşti. În data de 28 septembrie, între orele 16-23,30, traficul rutier este interzis pe B-dul Regina Elisabeta - B-dul Eroilor Sanitari - B-dul Gheorghe Marinescu - şos. Cotroceni - B-dul Geniului - şos. Pandurilor, până la intersecţia cu Strada B. Bagdasar. În perioada 23-29 septembrie, bucureştenii nu vor putea parca nici în Piaţa Constituţiei, unde vor fi staţionate autovehiculele delegaţiilor oficiale. Singurul amendament neacceptat de consilieri a venit din partea consilierilor PSD, care au spus, că prin restricţiile impuse de guvern se atentează la dreptul bucureştenilor la liberă circulaţie. De asemenea, s-a vehiculat ideea că cei care vor parca în zonele restricţionate vor plăti atât amenda de circulaţie, cât şi costurile ridicării autovehiculului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite