Strandul Dâmboviţa - piscină pentru iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

cu drumul la ştrandul Dâmboviţa.Din afară se va vedea cupola de sticlă. Înăuntru vor fi stânci şi plante ornamentale, baruri şi grupuri sanitare. Singura problemă pe care o văd edilii în

cu drumul la ştrandul Dâmboviţa.
Din afară se va vedea cupola de sticlă. Înăuntru vor fi stânci şi plante ornamentale, baruri şi grupuri sanitare. Singura problemă pe care o văd edilii în acest moment este pericolul ce ar putea fi reprezentat de cupola de sticlă, de aceea toţi ochii vor fi aţintiţi pe firma care va realiza studiul de fezabilitate. "Investim în tot felul de trăsnăi, de ce să nu investim şi în bunăstarea bucureştenilor?", spune viceprimarul Răzvan Murgeanu. Zona Ciurel a fost aleasă pentru că este singurul loc care are spaţiul necesar unei asemenea construcţii grandioase, asemănătoare unora din Olanda. "Am văzut în pliantele din afară şi vrem să facem şi noi una la fel. Ne-am gândit la o piscină cu o cupolă de sticlă, pe o structură metalică. Iarna oamenii nu prea au ce face în oraş, aşa că vrem să le oferim ceva inedit. Am observat că tinerii stau mai mult pe la mall", a declarat Răzvan Murgeanu. Finanţarea va fi asigurată de municipalitate, care va deveni administrator. Investiţia a fost estimată la peste două milioane de euro. Municipalitatea promite că nu vor fi implicaţi investitori particulari pentru ca tarifele să nu fie prea mari pentru bucureşteni.

În varianta actuală, ştrandul poate primi până la 2.000 de persoane. ştrandul Dâmboviţa a fost recent modernizat. Cele cinci bazine, trei mari şi două mici, au fost renovate. Instalaţiile sanitare, de alimentare cu apă şi de scurgere ale bazinelor, au fost şi ele refăcute şi au fost amenajate terenuri de sport şi deschise mai multe puncte de alimentaţie publică. Clienţilor li se oferă posibilitatea să joace tenis de masă, minifotbal pe gazon artificial, tenis de câmp atât pe timpul zilei, cât şi în nocturnă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite