Străduţă-fantomă, ocolită de drumari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O străduţă de 200 de metri din cartierul Drumul Taberei, care face legătura între Aleea Lunca cu Flori şi Lunca Cernei, a rămas „nebotezată“ de mai bine de 30 de ani, de când a fost făcută.

În lipsa unei denumiri, în buletinele locatarilor a fost trecută, ca adresă de domiciliu, strada din spatele blocului, respectiv Drumul Taberei.
Faptul că aleea nu este înregistrată la Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 6 le-a adus numai neplăceri locatarilor. Cea mai mare problemă a oamenilor este că străduţa nu a fost reabilitată niciodată pentru că nu are nume, deci nu figurează în niciun document oficial.

„Eu stau de 30 de ani în bloc şi nu a venit nimeni să o repare până acum. Este plină de gropi şi deja a devenit o mare problemă pentru noi din cauză că suntem aproape 300 de familii care locuim aici şi majoritatea avem maşini“, spune nervoasă Vasilica Priţulescu, membră a Consiliului de Administraţie a blocului.

“Am trimis trei adrese către Primăria Sectorului 6 ca să ne repare strada. Le-am trimis şi schemă, să vadă unde este localizată. Mi-au spus că vor face când vor fi bani“, spune şi Lică Constantinescu, preşedintele Asociaţiei de Proprietari a Blocului C16 de pe aleea fără nume. Reprezentanţii ADP sector 6 susţin că de denumirea aleilor de sector se ocupă Primăria Capitalei, însă au promis că vor interveni pentru plombarea acesteia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite