Stela Popescu, 7.000 $ în noaptea de Revelion! Vezi cât vor primi alte vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista Stela Popescu va îmbina utilul cu plăcutul de Sărbători. Crăciunul o va prinde acasă, alături de prieteni, iar în noaptea de Revelion, va fi pe scenă.

TOP 20 Cât cer vedetele la petreceri private. Loredana cântă pentru 8.500 de euro

Vezi programul concertelor de Revelion din Piaţa Constituţiei

Vedeta va susţine un spectacol în Chicago, la un hotel de cinci stele. Pentru acest „deranj", Stela Popescu va fi răsplătită cu aproape 7.000 de dolari, onorariu ce cuprinde cazare la hotel, avion, şi masă.

Artista va petrece cinci zile de vis în SUA, vreme în care va profita şi pentru a se întâlni cu vechi prieteni, stabiliţi acolo, cu care nu a mai vorbit de ani buni.  „Îmi plac foarte mult Sărbătorile de Iarnă. De Crăciun ne strângem acasă la mine toţi prietenii, gătim şi ne simţim bine. În noaptea dintre ani voi fi pe scenă, ceea ce este o reală plăcere pentru mine", ne-a declarat Stela Popescu ieri, la evenimentul de lansare al magazinului Lorina Bijoux, patronat de buna ei prietenă, Lorina Bălteanu.

Până la 150.000 de euro pe noapte de Revelion

Potrivit Libertatea.ro onorariile pe care le primesc vedetele variază între câteva mii de euro şi 150.000 de euro. Pentru al 9-lea an consecutiv, Ştefan Bănică jr. va concerta în preajma Crăciuniului la Sala Palatului, acolo unde cinci seri consecutiv (16, 17, 18, 19 şi 20 decembrie), artistul va ridica sala în aer. În condiţiile în care pentru concertele de anul trecut cântăreţul a primit sute de mii de euro şi anul acest Bănică va produce mulţi bani. Cântăreţul va avea încasări totale de 500.000 de euro. Aceşti bani nu vor intra însă în întregime în buzunarul soţului Andreei Marin Bănică, o bună parte din sumă împărţindu-se între oamenii din stafful lui Bănică jr dar şi plata pentru închirierea sălii. Preţul biletelor variază între 60 şi 150 de lei.

Inna se va afla în noapte de Revelion în Polonia. Deşi în urmă cu ceva timp s-a spus că suma primită de Inna de la polonezi ar fi de 100.000 de euro, artista a dezminţit această cifră. “S-a scris că voi primi 100.000 de euro pentru concertul din noaptea de Revelion. Ţin să anunţ că nu este adevărat. Am luat o sumă bunicică, dar nu este vorba de atâţia bani. Mai am mult de muncit până să găsesc pe cineva care să-mi ofere 100.000 de euro pentru un concert”.

Mihai Trăistariu - 15.000 de dolari
Cântăreţul se va afla pe 31 decembrie în Statele Unite, acolo unde va cânta pentru românii stabiliţi în America. A fost invitat de comunitatea de români de acolo şi va fi remunerat cu 15.000 de dolari pentru prestaţia sa.

Şi Connect-R va câştiga o sumă exprimată în euro, în condiţiile în care artistul va avea 5 locaţii de onorat. Connect-R se va afla în Piaţa Constituţiei la show-ul făcut de primăria Capitalei, la club Bellagio, la Club Oxygen dar şi la încă două petreceri private.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite