Pe modelul concertelor de Crăciun, Ştefan Bănică face concerte de Mărţişor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Bănică va susţine două concerte, pe 7 şi 8 martie, în sala Circului Variete Globus din Bucureşti, informează un comunicat.


Concertele unplugged ale artistului poartă numele "Te iubesc, femeie". Dedicate în mod special doamnelor şi domnişoarelor, concertele artistului vor aduce în dar cele mai frumoase cântece de dragoste pe care le-a lansat acesta de-a lungul carierei sale.

Spectacolele pe care Ştefan Bănică le va susţine în luna martie pot pune bazele unei viitoare tradiţii, aşa cum au devenit în timp concertele sale de Crăciun, care, la finalul acestui an, vor marca zece ani de existenţă.

Cei care vor participa la spectacolele de pe 7 şi 8 martie, de la ora 19.30, vor avea parte de două seri speciale. Ştefan Bănică va interpreta hiturile sale în varianta unplugged, ceea ce presupune un sunet cu instrumente reci, cu voci şi viori, conferind sensibilitate şi autenticitate cântecelor.

"Este un concert de suflet dedicat, în mod special, doamnelor şi domnişoarelor, pentru toate vârstele. De-a lungul anilor am compus foarte multe cântece de dragoste pentru albumele mele, însă nu au avut toate norocul de a fi mediatizate, promovate şi mi se pare fericită ocazia de a le cânta în acest context într-o variantă unplugged, într-o manieră caldă, care lasă doar muzica să vorbească", spune Ştefan Bănică.

Biletele se gasesc la Circul de Stat Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, staţia de metrou Unirii 1, în reţelele magazinelor Orange, Vodafone, Germanos, Diverta, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro

Ştefan Bănica are o carieră de peste 20 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune. A susţinut până în prezent peste 1.000 de concerte, cu peste 150.000 de bilete vândute. A lansat 13 discuri de autor, vândute în peste 500.000 de exemplare, premiate cu cinci discuri de aur şi două de platină, concertele sale de Crăciun stabilind adevărate recorduri pentru România ca număr de concerte de anvergură susţinute consecutiv şi ca număr de spectatori plătitori de bilete.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite