Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională de pe 12 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat azi startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 12 mai.

Cei care vor să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România pot de azi să se înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secțiunea “Înscrie-te la curățenia de pe 12 mai”.

Cei care s-au înscris anul trecut, trebuie doar să se logheze și să urmeze o serie de paşi descrişi pe site.

De asemenea, echipa “Let`s Do It, Romania!” pune la dispoziție tuturor celor interesați de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318.21.21.21. În perioada 7 – 19 mai, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională.

Voluntarii pot să şi voteze zone pe care vor să o curețe pe 12 mai sau să propună o zonă plină de deșeuri care nu se regăsește încă pe harta Let’s Do It, Romania.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010 şi 2011, în cele două ediţii organizate până în prezent, peste 500.000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională.

În 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală “Let`s Do It World!” Peste 100 de țări din întreaga lume vor organiza o zi de curățenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite