Starea de sănătate a învăţătoarei aflată în greva foamei s-a înrăutăţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Învăţătoarea din Caracal se află în greva foamei de 50 de zile. Aceasta a fost la un pas de moarte în urmă cu câteva zile, dar tot nu a acceptat perfuziile. În schimb, a fost convinsă de medicul de gardă să bea puţină apă cu potasiu ca să nu îi cedeze inima.

Starea de sănătate a Cristinei anghel se degradează pe zi ce trece, dar este hotărâtă să nu renuhnţe la protest şi să nu accepte nici măcar perfuzii până nu primeşte un semn clar de la guvernanţi că vor rezolva problemele din educaţie.

„Vineri a fost o zi foarte grea. Norocul meu este că sunt într-un spital cu profesionişti şi unde oamenii chiar vor să mă ajute. Vineri am fost convinsă de doamna doctor să beau puţin potasiu ca să nu îmi cedeze inima", a explicat Cristina Anghel.

Femeia este internată la spital şi nu poate sta nicio clipă fără supravegherea medicilor. "Nu am voie nici măcar să ies pe terasă să iau o gură de aer pentru că trebuie să stea tot timpul cineva lângă mine şi oamenii ăştia nu mă au numai pe mine, mai au şi alţi pacienţi", a explicat femeia pentru Realitatea.

Femeia încă mai speră şi aşteaptă ca în România, Constituţia să fie legea fundamentală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite