O milionară din Primăria Capitalei vrea locuinţă socială!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii generali ai municipiului Bucureşti au aprobat ieri şi lista cu primele persoane care primesc locuinţe sociale de la stat. Pe lângă cei 44 de evacuaţi din locuinţele care le-au fot retrocedate, pe listă s-au mai aflat şi cinci angajaţi ai Primăriei Municipiului Bucureşti.

În primă fază, proiectul a fost respins deoarece consilierii PSD s-au abţinut de la vot motivând că nu au primit lista cu persoanele care urmau să obţină locuinţe sociale decât în timpul votului. După şedinţa normală a fost convocată o alta ad-hoc, special pentru acest punct. Atunci, consilierul PSD Victor Stan a cerut excluderea primei persoane de pe lista cu angajaţii primăriei, Ileana Anghel Person pe motiv că aceasta ar fi „directoare în Primărie” şi ar avea locuinţă în Ilfov. „Doaman aceasta nu este o amărâtă. Este directoare în Primărie, are locuinţă în Ilfov, sotul dânsei lucrează la Direcţia Juridică a RADET, deci nu merită să primească locuinţă”, a decalarat Stan. Imediat, angajata Primăriei a fost tăiată de pe listă.

În declaraţia de avere, Ileana Anghel Person, director executiv la Direcţia de Management de Proiecte şi Finanţări Externe a PMB a trecut un teren într-o localitate din Ialomiţa şi o casă în construcţie, bijuterii şi tablouri în valoare de 25.000 de euro, primite moştenite. Celelalte patru persoane angajate ale Primăriei care au primit locuinţe sunt Elena Boghină, Ana Gentimir, Gabriela Ghiţă şi Mariana Perşunaru.


Citiţi mâine în Adevărul cum a fost scos dosarului Ilenei Person din lista aprobată de consilieri        

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite