Stâlpi care stau să cadă în cartierul Pipera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei sesizări făcute de redactorii de la “Adevărul de Seară” în legătură cu un stâlp care stă să cadă pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, atât către Primăria Capitalei, cât şi

În urma unei sesizări făcute de redactorii de la “Adevărul de Seară” în legătură cu un stâlp care stă să cadă pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, atât către Primăria Capitalei, cât şi către Electrica SA, doi reprezentanţi ai acestor instituţii s-au prezentat ieri la faţa locului. Tot ce au făcut a fost fotografierea cu telefonul mobil a stâlpului. “Trebuie dat jos urgent. E foarte periculos, iar cei de la Electrica ar trebui să ia măsuri”, a declarat Iulian Comşa, inspector în Primăria Capitalei.

Cabluri duble decât era permis

În timp ce acesta mai explica despre stâlpul cu pricina, care a fost construit să suporte maximum 50 de kilograme, iar firele care se aflau ieri pe el cântăreau aproape dublu, a apărut şi un inspector de la Electrica.

“Am venit aici ca persoană fizică. Eram în drum spre casă, am ştiut de sesizare de la serviciu şi am vrut să mă conving”, a declarat bărbatul. El a adăugat că stâlpul urmează să fie dat jos, “dar nu acum”.

Peripeţiile de la “stâlpul lăudat” au continuat cu amendarea a două firme, SC Hertza Telecom SRL şi Opticables, ai căror angajaţi întindeau nestingheriţi câteva zeci de kilograme de cablu pe stâlpii de pe bulevadrul Dimitrie Pompeiu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite