Sport Bar, locul unde sportul se face la masă FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situat pe strada Franceză, restaurantul te introduce în lumea sportului. Deschis la sfârşitul anului trecut, localul din Centrul Vechi se poate lauda că practică cele mai mici preţuri din centrul Capitalei.

Vizitele dese din Centrul Istoric al Capitalei ne-au făcut să observăm cel mai mare şi mai aglomerat sport-bar din zonă, denumit strategic Cantina Sport Bar. Aici, la cantină, în momentul în care treci pragul te simţi ca şi cum ai păşi în tribunele stadioanelor, atmosfera fiind „infernală“.

Click aici pentru galerie foto

„Am vrut să creem cât mai mult impresia că, în acest local, eşti pe stadion. Tocmai de aceea am tapetat pereţii cu imagini de pe diferite stadioane“, a spus Adrian Bogdan, managerul localului.

Pagaia lui Patzaichin, la loc de cinste

Barul, deschis la sfârşitul anului trecut are aproximativ 120 de locuri, iar interiorul este unul specific barurilor sportive, cu mese din lemn masiv, un bar mare şi impunător, dar şi foarte multe televizioare.

În plus, pe pereţi, pe lângă imaginile de pe stadioane, sunt amplasate şi tricouri, fulare şi steaguri ale echipelor de fotbal, dar şi patine, mănuşi de box sau o bâtă de baseball. Spre exemplu,  pe un perete al localului stă, la loc de cinste, un tricou al naţionalei de fotbal a României, iar pe alt perete pagaia lui Patzaichin.

În plus, tricourile cu echipe de club româneşti lipsesc, singurul echipament din România prezent pe pereţi fiind al echipei FC Naţional, desfiinţată anul trecut. „Pagaia lui Patzaichin este un cadou făcut de marele sportiv localului nostru. Am primit-o la deschidere şi are semnăturile băieţilor din lotul olimpic de caiac canoe“, a precizat Adrian.

Având specific sportiv, era de aşteptat ca localul să fie frecventat mai mult de bărbaţi, însă preţurile mici atrag toate tipurile de clienţi, de la studenţi la oameni de afaceri. Şi, de precizat este faptul că nu este un local în care se urmăresc doar meciuri de fotbal, ci şi tenis, snooker, baschet, sau orice alt sport televizat.

În meniu, preţuri de cantină

Bucătăria localului este comună cu a shaormeriei „Bun de tot“, care este deţinută de aceiaşi patroni. Meniul este unul variat, clienţii putând lua aici micul dejun, prânzul sau cina.

Spre exemplu, un meniu „Mic dejun“ costă 9 lei şi conţine o băutură (fresh, cafea sau ciocolată caldă)  şi desert (prăjituri sau felii de tort). O altă ofertă avantajoasă este „Meniul de prânz“, din care fac parte, printre altele, „Meniul Galatasaray“, „Meniul Chelsea“ sau „Meniul Inter Milano“ şi care costă doar 18 lei.

Petrecere de 1 Mai
Localul a pregătit, special pentru ziua de 1 Mai, o petrecere cu premii surpriză şi un concurs de băut bere, care are loc din oră în oră. Cantina Sport Bar va fi deschisă la 1 Mai, ca de obicei, de la ora 8.00, dar petrecerea va începe de la ora 16.00. În plus, localul vă aşteaptă cu o ofertă şi pe timpul verii, până pe 15 mai urmând să fie deschisă o terasă de aproximativ 170 de locuri, unde se vor putea urmări meciurile Campionatului Mondial.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite