Spiderman de Bucureşti intra pe geamul de la baie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spărgătorul de locuinţe Cătălin Manole (23 de ani), supranumit şi Spiderman pentru modalitatea originală de pătrundere în case prin geamul de la baie, a fost arestat de agenţii de la Secţia 6 în urmă cu câteva săptămâni. Aceştia l-au acuzat atunci că a spart peste cinci apartamente din raza lor de acţiune.

Înainte de a fi prins de oamenii legii, Spiderman a trecut şi prin sectorul 1 unde a „luat cu împrumut“ bunuri din alte patru apartamente. Hoţul a fost identificat abia în urmă cu două zile de poliţiştii de la Secţia 3, ca fiind autorul acestor furturi.

A avut ghinion de Crăciun

Anchetatorii susţin că el a încercat să sustragă bunuri şi din alte două apartamente, din zonă, dar a eşuat: în a doua şi a treia zi de Crăciun, spărgătorul a avut ghinion, nereuşind să fure nimic din două imobile de pe strada Ştirbei Vodă. Multe dintre loviturile de pe raza Secţiei 3 au fost date în luna „cadourilor“.

Banditul se căţăra la etajele superioare ale blocurilor, unde dădea spargerile. Potrivit poliţiştilor, el ochea locuinţele care se aflau în apropierea balcoanelor de serviciu din blocuri şi intra în apartamente aflate chiar şi la etajul şapte, prin geamul de la baie.

Hoţul fura de obicei lucruri de valoare, care puteau fi cărate cu uşurinţă, de la bijuterii şi bani la laptopuri sau alte produse electronice. El nu ţinea cont dacă era zi sau noapte: la data de 11 decembrie a anului trecut, a pătruns într-o locuinţă din strada Ion Câmpineanu de unde a sustras un laptop, chiar în mijlocul zilei, în jurul orei 15.00. 

Prejudiciul estimat pentru cele patru lovituri din sectorul 1 a fost calculat de anchetatori ca fiind de aproximativ 14.000 de lei, doar 10% din acesta a fiind recuperat. 

Poliţiştii au dat de urma hoţului după ce a fost surprins de o cameră video montată în vizorul uneia dintre locuinţele prădate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite