Speculanţii au "reciclat" biletele de la Muzeul „Grigore Antipa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Muzeului Antipa susţin că astăzi s-au confruntat  cu câteva situaţii neprevăzute - anumite persoane au făcut „bişniţă" cu bilete deja folosite, pe care le-au vândut altor oameni pentru ca aceştia din urmă să poată vizita muzeul fără să plătească.

Potrivit reprezentanţilor muzeului, câţiva dintre vizitatori au încercat să intre în muzeu cu bilete care fuseseră deja "bifate" de către personalul instituţiei.

„Au fost şi câţiva oameni care au vrut să intre în muzeu cu bilete pe care susţineau că le-au cumpărat înainte. Ei toţi spuneau că au venit mai devreme şi au cumpărat mai multe bilete şi acum şi-au adus şi familiile. Acum nu mai intră nimeni care susţine că a cumpărat bilete înainte", a explicat un reprezentant al institutţiei pentru Mediafax.

Pentru adulţi, biletul de intrare la Muzeul Antipa costă 20 de lei, în timp ce elevii trebuie să plătească 5 lei, iar studenţii şi pensionarii 10 lei. Muzeul Antipa poate fi vizitat de marţi până duminică, între orele 10.00 şi 20.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite