Spectacolul "Nimeni nu-i perfect", în regia lui Radu Beligan, va avea premiera pe 23 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul "Nimeni nu-i perfect", montat de Radu Beligan după un text de Simon Williams, va avea premiera pe 23 februarie, de la ora 19.30, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti.

Regizată de Radu Beligan, comedia  "Nimeni nu-i perfect" de Simon Williams este o comedie spumoasă, care îmbină umorul cu emoţia şi divertismentul cel mai pur cu reflecţia matură. 

Există, în plus, în această comedie, o lumină, un farmec, o duioşie care provoacă o undă de tandreţe faţa de cele patru personaje, toate pline de o umanitate veselă şi liniştitoare.

Autorul, el insuşi actor, cunoaşte bine reţeta comediei, creând personaje pline de culoare, prin care actorii pot să-şi exprime liber fantezia.

Din distribuţie fac parte Silviu Biriş, Ştefan Radof, Andreea Şfron, Rodica Ionescu, Florentina Ţilea şi copilul Andreea Maria Popescu, oferind o comedie în stare pură, dedicată publicului larg care vine la teatru pentru a uita de grijile cotidiene.

Biletele, cu preţul unic de 50 de lei, se găsesc în reţeaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center - et. 2, Carrefour Feeria - Baneasa Shopping City şi Real Hypermarket Vitan, la Palatul Naţional al Copiilor şi online, pe

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite