Spectacole şi dulciuri, la Festivalul Bucureştii lui Caragiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu această săptămână, pe tot parcursul festivalului Bucureştii lui Caragiale, la spectacole care se vor juca pe scena amplasată în aer liber din Centrul Istoric, toţi copiii vor fi întâmpinaţi cu dulciuri oferite gratuit de Asociaţia Telefonul Copilului.

În fiecare seară, de marţi până duminică, atât în Centul Istoric cât şi în zona Hala Traian, copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la spectacole de teatru, operă, circ şi muzică pentru ca împreună să se bucure de minunatele texte ale lui Caragiale. Intrarea este liberă.

Organizat de Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic şi Primăria Capitalei, Festivalul "Bucureștii lui Caragiale" se desfășoară în perioada 9 iunie -  20 septembrie sub motto-ul “100 de ani –100 de spectacole - 100 de personalități”  și are ca scop sărbătorirea centenarului Caragiale și transformarea Bucureștiului, pe parcursul întregii veri, într-o capitală plină de viață și de umor.

La festival participă Administrația Monumentelor si Patrimoniului Turistic, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Masca, Teatrul Nottara, Opera Naţională Bucureşti, Centrul de Creaţie Artă şi Tradiţie, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L.Caragiale", Muzeul Naţional al Literaturii Române, Biblioteca Academiei, Biblioteca Metropolitană Bucureşti şi Circ&Variete Globus.
 


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite