Spectacol la înălţime, în Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul oferit de trupa australiană de teatru Strange Fruit sâmbătă şi duminică în Parcul Tineretului a fost o iniţiativă reuşită şi lăudabilă din partea Institutului Cultural

Spectacolul oferit de trupa australiană de teatru Strange Fruit sâmbătă şi duminică în Parcul Tineretului a fost o iniţiativă reuşită şi lăudabilă din partea Institutului Cultural Român. Cei opt australieni au oferit un spectacol extrem de mobil şi de inedit de la înălţimea "picioroangelor" de circa opt metri. Actorii au parcurs cu uşurinţă distanţa uriaşă care îi despărţea de public, apropiindu-se de aceştia şi profitând de mobilitatea tuburilor din cauciuc de pe care au executat dansul-pantomimă la înălţime. "Mă bucur că au apărut şi la noi astfel de spectacole, ne-a declarat Oana Livadariu, unul dintre spectatori, deşi am remarcat că erau foarte mulţi străini în public. Cred că românii încă nu sunt obişnuiţi cu astfel de spectacole."

Show-ul a fost doar debutul Festivalului de Teatru în aer liber care va continua, în Parcul Tineretului, cu prestaţia trupei Teatro KA (Portugalia), pe 21, 22 iulie (23 iulie în caz de ploaie), ora 19.00, Ilotopie (Franţa), pe 28, 29 iulie (30 iulie în caz de ploaie), ora 21.30, şi Tuig (Olanda), 4, 5 august (6 august în caz de ploaie), ora 21.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite