Spectacol de circ după Caragiale, în Centrul Istoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei îi invită pe bucureşteni, pe 4 şi 5 iulie, în Centrul Istoric, la spectacolul Circului Globus&Variete „D'ale Bibicilor lui Caragiale”, începând cu ora 20.30, la intersecţia străzilor Franceză şi Poştei.

Spectacolul se desfăşoară în cadrul Festivalului „Bucureştii lui Caragiale” şi va beneficia de aportul celor mai mari nume ale Circului din Bucureşti care vor aduce în stradă numere de iluzionism, momente comice, momente cu animale dresate, clovni şi multe alte surprize, pentru spectatori de toate vârstele. Printre artiştii care vor interpreta se numără Manuela Hărăbor, Magda Catone, Monica Davidescu, iluzionistul Josefini etc.

Festivalul "Bucureştii lui Caragiale", organizat de Primăria Capitalei, a debutat în data de 9 iunie şi, timp de trei luni, va reuni peste 100 de spectacole în aer liber la care accesul publicului este gratuit. Această prima ediţie se desfăşoară sub motto-ul “100 de ani –100 de spectacole -100 de personalitati”, având ca scop sărbătorirea centenarului Caragiale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite