Specializarea on-line, o formă de perfecţionare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala virtuală Online-School.ro este un proiect al companiei Kaizen, destinat celor care nu au timp să meargă în fiecare zi la cursuri.

Şcoala online este cea mai nouă şi provocatoare formă de perfecţionare profesională şi dezvoltare personală. Ea nu reprezintă doar un trend preluat de la şcolile americane, ci o necesitate aceia dintre noi care sunt mult prea ocupaţi pentru a merge zi de zi într-o sală de curs. Ariile de specializare oferite de Online-School.ro sunt cele cerute de piaţa afacerilor din România: management, leadership, time management, PR, branding, marketing, comunicare, negociere, gestionarea conflictelor, management financiar, project management, managementul produsului.

Dezbateri în clase virtuale

La un curs online înveţi într-o clasă virtuală, ai acces la toate resursele unui curs normal şi îţi poţi seta orarul trainingului în funcţie de priorităţile tale. Pentru a putea participa la un astfel de curs ai nevoie doar de un computer conectat la internet. „Cheia de studio” este un cod personal pe care îl primeşti de la instructorul tău şi pe baza căruia poţi accesa cursul la care eşti înscris. Această parolă o primeşti în prima zi a cursului pe adresa de e-mail indicată la crearea contului. Cursantul poate beneficia de un suport de curs, studii de caz, bibliografie suplimentară, sfaturi şi link-uri utile. Toate, se descarcă din programa afişată a fiecărui curs. Totodată, în orele petrecute în faţa calculatorului, elevul se întâlneşte virtual cu lectorii şi consilierii şcolii şi rezolvă proiecte individuale sau dezbate probleme interesante pe forum cu ceilalţi colegi.

Toate cursurile încep la o dată fixă, şi anume, în prima zi a fiecărei luni. Durata unei astfel de pregătiri durează 30 de zile. Avantajul şcolii online este flexibilitatea programului. Învăţăceii îşi pot alcătui programul de studiu în funcţie de nevoile lor. Evaluarea se face printr-un test final, pe care cei înscrişi îl susţin nu la o dată anume, ci când se simt pregătiţi.

Cât te costă instruirea

Plata se face la final, taxa de instruire variind între 140 şi 300 de lei în funcţie de complexitatea cursului absolvit. Suma se achită prin ordin de plată sau internet banking, în contul firmei. Cursul va fi recunoscut printr-un certificat de participare. Diploma de absolvent se obţine în maximum 30 de zile de la terminarea cursului. Ofertă specială: dacă ai trei prieteni pe care să-i convingi să se înscrie la un curs virtual, te poţi înscrie gratuit la trainingul de care ai nevoie. Nu găseşti trei amici, este suficient şi doi şi urmezi cursul la jumătate de preţ.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite