Spaţiu dedicat copiilor, în Grădina Botanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grădina Botanică din Bucureşti va inaugura sâmbătă un nou sector, Grădina Copiilor, spaţiu sub forma unei plante uriaşe, dedicat educaţiei ecologice de tip "learning-by-playing".

Participanţii la inaugurare vor putea viziona o expoziţie foto şi vor avea parte de o vizită ghidată în interiorul spaţiului Grădinii Copiilor.

"Acesta are un design deosebit, sub forma unei plante uriaşe, unde copiii se vor plimba prin Rădăcină, vor parcurge Tulpina sinuoasă până la Frunză, vor poposi sub petalele Florii sau vor juca eco-şotronul în căsuţa seminţelor, Fructul. Fiecare parte a plantei este un loc special de educaţie prin joc", se arată într-un comunicat al celor care au realizat proiectul, Asociaţia Team Work.

De asemenea, în perioada 7-15 iulie, copiii pot participa şi la activităţi de educaţie ecologică.

Înscrierile pentru activităţi se fac pe website-ul www.gradina-copiilor.ro, participarea fiind gratuită, doar pe baza înscrierii şi a biletului de intrare în Grădina Botanică.

Inaugurarea noului sector al Grădinii Botanice Bucureşti va avea loc între orele 10.30 şi 11.30.

Proiectul este realizat de Asociaţia Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică "Dimitrie Brândză" a Universităţii din Bucureşti prin programul de finanţare Spaţii Verzi Urbane 2012, iniţiat de Fundaţia pentru Parteneriat și MOL România.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite