Soţul casierei ucise în măcelul de la coafor: „Poliţistul era obsedat sexual. Ardea hainele soţiei şi voia să se dezbrace în faţa noastră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a leşinat în faţa poliţiştilor când a aflat că anchetatorii nu-l lasă să-şi vadă soţia. A crezut până în ultima clipă că Mariana, care împlinea mâine 42 de ani, a scăpat cu viaţă din masacrul provocat de Gheorghe Vlădan.

A primit vestea nenorocită şi a căzut din picioare în braţele prietenilor care îl udau cu apă. „Am văzut la televizor ce s-a întâmplat aici şi am venit pentru că ştiam că în zona asta lucrează şi soţia mea. Până aici am refuzat să cred că ea a păţit ceva. M-a distrus, nenorocitul! Mariana împlinea mâine 42 de ani, o aşteptam acasă, mâine trebuia să sărbătorim”, a spus acesta.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la salonul Perla din Bucureşti, unde s-a produs asasinatul!



Una dintre mamele coafezelor care a scăpat cu viaţă şi dădea înăuntru declaraţii, a intervenit: „Fiica mea mi-a spus că asasinul i-a zis Florinei să iasă ar soţia dumeavoastră i-a zis să iasă el afară, şi s-o lase în pace. Şi atunci a început să tragă”.

image

Una dintre coafezele care a supravieţuit masacrului

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!


Supravietuitoare macel coafor Perla
image

Soţul casierei ucise de Vlădan nu este străin de traumele pe care pistolarul i le provoca constant soţiei sale. „Florina îi spunea Marianei că este un obsedat sexual de care nu putea scăpa. O aştepta seara prin parcare. De câteva luni nu mai pleca singură acasă, o aştepta fie prietenul ei, fie vreo colegă. Venea aici şi-i dădea foc la haine, îi răsturna trusele şi striga că se dezbracă în salon”, mai spune soţul îndurerat. Acesta susţine că Vlădan mai deţine o armă de vânătoare în casa lui de pe Calea Dorobanţi.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!

image

Una dintre femeile care a supravieţuit măcelului a ieşit traumatizată din coafor, după aproximativ trei ore de audieri. „Nu pot... văr rog. A intrat şi a început să tragă. Ne-am ascuns după stâlpi”. 

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!


image

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Soţul unei coafeze a intrat în salon şi a deschis focul asupra tuturor celor prezenţi. Bărbatul bănuia că soţia lui ar fi avut o relaţie cu unul dintre cei aflaţi în coafor.

UPDATE ORA 22.21: Potrivit procurorului-şef al Parchetului General, Marius Iacob, criminalul va fi reţinut la Secţia 1 de Poliţie pe tot parcursul nopţii, iar mâine, 6 martie 2012, va fi transportat la tribunal, între orele 12.00 - 14.00. După proces, acesta va fi dus la penitenciarul Jilava, unde i se va efectua o expertiză psihologică, care va dura aproximativ două săptămâni.

UPDATE ORA 22.18: "După ce bărbatul a comis masacrul din coafor, s-a dus la o instituţie din apropiere şi a predat arma paznicului zicând <am făcut o prostie>", a spus Marius Iacob, procurorul-şef al Parchetului General.

UPDATE ORA 22.09: Marius Iacob, procurorul-şef al Parchetului General şi magistratul care se ocupă de cazul masacrului de la coaforul Perla, a declarat că poliţistul ucigaş a susţinut de două ori, până acum, testul psihologic. Mai mult, acesta ar fi fost internat, în 2010, la psihiatrie."S-au ridicat, într-o primă etapă, cadavrele, care au prezentat mai multe plăgi împuşcate. Suspectul a fost de acord să dea o declaraţie, în care şi-a recunoscut fapta. În acest moment, dă o declaraţie amplă despre faptele sale. Arma crimei este un model Glock de nouă milimetri şi are 19 gloanţe în cartuş", a explicat Marius Iacob.

UPDATE ORA 21.31: Fiul poliţistului ucigaş a fost preluat de către oamenii legii pentru interogatoriu. Şeful Parchetului General, Marius Iacob, a anunţat că va susţine o conferinţă de presă, începând cu ora 22.00, pentru a oferii mai multe detalii despre măcelul de la coaforul Perla. 

UPDATE ORA 20.52: Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Elias, au dezvăluit pentru Adevărul că una dintre victimile agentului este soţie de poliţist şi se afla la coaforul de la Perla în calitate de client.

UPDATE ORA 20.12 Trei dintre victimele masacrului din coaforul Perla sunt internate în stare stabilă la Spitalul Floreasca din Capitală iar alte trei au fost duse la Spitalul Elias. Medicii spun că cele şase persoane, care au reuşit să scape cu viaţă după ce au fost executate de poliţistul Gheorghe Vlădan, au fost îmuşcate în picioare şi în mâini. Celelalte două femei, soţia poliţistului şi casiera salonului de coafură, au murit după ce au primit gloanţele în cap.

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni

UPDATE ORA 19.32 Medicii de la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde au fost duse trei dintre victimele asasinatului, au declarat că doi răniţi au plăgi împuşcate în zona toracică. Gloanţele au fost extrase. Cea de-a treia persoană a fost ămpuşcată în abdoment şi, până la această oră, glonţul nu a fost încă scos. Potrivit medicilor, această victimă are nevoie urgentă de operaţie. Victimele sunt conştiente, în stare stabilă.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!

image


UPDATE ORA 19.20
În acest moment, poliţistul este sub pază militară şi va fi dus la Secţia 1 de Poliţie din Capitală, pentru audieri.

UPDATE ORA 19.15
Poliţistul-criminal Gheorghe Vlădean a folosit un pistol Glock, care are calibrul de opt milimetri. Asasisnul care a executat cu sânge rece opt oameni a lucrat timp de 14 ani la Direcţia Logistică a Ministerului administraţiei şi Internelor, la Baza Auto. Anul acesta a fost pus pe lista disponibilizărilor din sistem, însă a reuşit să se transfere la Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, unde lucra ca ambulanţier.

UPDATE ORA 19.00 Mama unei angajate a coaforului Perla a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro că motivul pentru care poliţistul-ucigaş a intrat în salon şi a executat opt oameni a fost procesul de divorţpe care soţia sa tocmai il intentase.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!


image

UPDATE 18.47 Conform declaraţiei de avere, În anul 2007, poliţistul Gheorghe Vlădan (53 de ani) avea un salariu de 1750 de lei. Nevasta acestuia, coafeză la salonul Perla, câştiga la acea dată 583 lei în fiecare lună. Gheorghe Vlădan şi soţia sa au un copil, în vârstă de 24 de ani. Soţii Vlădan aveau termen în procesul de divorţ peste două zile, pe 7 martie. În acelaşi proces, criminalul şi soţia lui trebuiau să îşi împartă şi bunurile acumulate de-o viaţă.

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

UPDATE ORA 18.41 Criminalul este Gheorghe Vlădan , agent-şef la MInisterul Administraţiei şi Internelor. POtrivit RTV, soţia acestuia ar fi una dintre victimele agentului Gheorghe Vlădan.

Click aici pentru a vedea declaraţia de avere a criminalului Gheorghe Vlădan.

UPDATE ORA 18.28 Martorii care au privit îngroziţi execuţia în serie a celor opt oameni, în centrul Bucureştiului, au declarat că asasinul ar fi recurs la acest gest din gelozie.

Cazul a fost preluat de către prim-adjunctul şefului Parchetului General. „Şeful Poliţiei Române este la locul tragediei. Procurorul Marius Iacob a preluat ancheta“, a declarat Gabriel Berca, ministrul Administraţiei şi Internelor.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la salonul Perla din Bucureşti, unde s-a produs asasinatul!



UPDATE ORA 18.21
Cea de-a doua victimă, care se afla în stop cardio-respirator, a murit în urmă cu câteva minute. Alţi patru oameni implicaţi în acest asasisant sunt în stare foarte gravă. Medicii încearcă cu greu să îi ţină în viaţă.

image

UPDATE 18.16
Martorii care au asistat la tragedie au povestit că, imediat după ce a împuşcat opt oameni, poliţistul criminal şi-a pus liniştit pistolul în buzunar şi a ieşit calm din salonul de coafură.

UPDATE 18.10 Numărul total al răniţilor este de şapte persoane. O persoană se află în stop cardio-respirator.

UPDATE 18.00 Atacatorul a fost reţinut. Din primele informaţii arma cu care s-a tras era deţinută legal, iar acesta ar fi poliţist. Surse judiciare susţin că atacatorul este poliţist la Secţia 10 Poliţie.

Incidentul a avut loc la un coafor din centrul Capitalei, mai exact în zona Perla. La faţa locului s-au prezentat, pentru a acorda primul ajutor, şase ambulanţe SMURD, şase echipaje de la Ambulanţa Bucureşti.

O femeie a decedat imediat în urma evenimentului. Trei persoane sunt rănite grav, iar una se află în comă!

Potrivit Mediafax, atacatorul este un poliţist.

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACELAŞI SUBIECT:

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi


       

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite