NEVESTE BOGATE Charlotte, soţia primarului Vanghelie, e directoare la o firmă de imobiliare. Vezi câte mii de euro câştigă pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Charlotte Vanghelie, soţia edilului de la sectorul 5, conduce o companie din Bucureşti care are activităţi în domeniul imobiliar. „Jumătatea“ lui Neculai Onţanu, edilul sectorului 2, are salariul cel mai mic dintre soţiile de primari bucureşteni.

Nevasta primarului de la sectorul 5, Charlotte Vanghelie, este directoarea unei companii mari din Capitală şi câştigă aproximativ 5.000 de euro pe lună. „Lucrează de vreo 15 ani la o companie privată care are activităţi în mai multe domenii, în general pe imobiliare şi pe comercializarea aparaturii pentru televiziuni. Are venituri destul de mari, aproximativ 5.000 de euro pe lună, bani impozabili“, a declarat, pentru „Adevărul“, primarul sectorului 5.

El a adăugat că soţiei sale nu îi place să apară în public şi că nu va intra niciodată în politică: „A fost alături de mine pe la revelioanele organizate de primărie, dar în rest nu îi place să apară în presă. Nu a vrut niciodată să se înscrie în vreun partid. Ajunge unul care face politică în familie“.

Conform declaraţiei de avere din 2010, şeful de la sectorul 5 are salariu de la primărie de aproximativ 4.200 de lei. Cu toate acestea, el deţine două apartamente, un Mercedes, cinci ceasuri de lux în valoare de 90.000 de euro şi cinci tablouri de 86.000 de euro.

Veronica Onţanu are cel mai mic salariu

„Jumătatea“ lui Neculai Onţanu, edilul sectorului 2, are salariul cel mai mic dintre soţiile de primari bucureşteni. Ea a câştigat, în 2010, 7.462 de lei, respectiv 621 de lei pe lună, de la Cooperativa „Artă şi Precizie”. Cu toate astea, ea a perceput 4.800 de euro din chirii doar în 2010. Ea mai deţine un teren de 250 de metri pătraţi în oraşul Voluntari, primit moştenire în ’98 precum şi două clădiri: una în Capitală, cu o suprafaţă de 66 de metri pătraţi şi una în Voluntari, cu o suprafaţă de 65,8 metri pătraţi.

Soţii Onţanu mai deţin bijuterii în valoare de 25.000 de euro precum şi un alt teren de 1.000 de metri pătraţi şi o casă pe care le-au donat-o fiicei lor, Laura Cristina Onţanu, în vara anului trecut.

Află mâine dimineaţă de pe bucuresti.adevarul.ro cât câştigă soţia lui Piedone dintr-o frizerie deschisă în curtea casei.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite