Soţia lui Gheorghe Zamfir: "Nu m-a bătut o singură dată. Era genetic!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marie Noelle, soţia lui Gheorghe Zamfir, a povestit în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV cum a fost viaţa alături de naistul român.

"I-am iertat totul. Şi trădările, şi bătăile", spune Marie Noelle Zamfir, adăugând faptul că azi n-ar mai putea trăi cu muzicianul.

La 62 de ani, Marie Noelle n-a avut noroc în viaţă şi spune că a fost acuzată de soţ că a practicat magia neagră, că era alcoolică, isterică.

"M-a acuzat că i-am îngropat cariera, că din cauza mea nu mai are concerte", spune franţuzoaica.

S-au cunoscut în 1989, la un concert al maestrului, şi dragostea a durat numai trei ani. Apoi a început infernul.

"Lui Zamfir i-au plăcut întotdeauna fetele tinere şi îmi povestea chiar şi aventurile cu elevele sale", a declarat Marie Noelle în emisiunea lui Cătălin Măruţă. 

"Nu m-a bătut o singură dată. Era genetic. Bunicul lui a bătut-o pe soţia sa, la fel a procedat şi tatăl lui cu mama", povesteşte femeia. 

Marie Noelle a mărturisit că se descurcă cu mai puţin de 400 de euro pe lună, fiind nevoită să-şi amaneteze  bijuteriile şi hainele pentru a putea supravieţui. Toate mobilele sunt la vânzare pe eBay.

Procesul de divorţ dintre cei doi s-a mutat la Tribunalul din Fontainbleu şi are termen săptămâna viitoare. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 16 ani, iar ultimii 5 i-au petrecut despărţiţi.

Gheorghe Zamfir are acum o relaţie cu Nicoleta Beca, o tânără interpretă de muzică populară în vârstă de 26 de ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite