Primarul Sorin Oprescu îi cheamă pe bucureşteni în audienţă lângă Cişmigiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va acorda audienţe bucureştenilor de la sfârşitul acestei luni în fiecare week-end, respectiv în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică la Centrul de Informare pentru Relaţia cu Cetăţenii - Ghişeu Unic, în B-dul Regina Elisabeta nr.42, sector 5, centru înfiinţat în urmă cu şase luni. 

"Aici se vor ţine şi audienţele primarului general.Vom intra fie telefonic cu cetăţenii, fie personal şi dorim să organizăm aceste audienţe vineri după amiază, sâmbătă şi duminică dimineaţă pentru urgenţe, pentru a reuşi să vorbim cu cei care au diverse probleme - majoritatea pe Legea 10, dar şi pe cei cu probleme sociale adevărate de evacuare din case etc.", a precizat primarul general, joi, în cadrul unei verificări a modului de funcţionare a centrului.

Potrivit primarului general, în prezent sunt aproximativ 2.000 de înscrieri în audienţă şi se va încerca să se răspundă zilnic la 30-40 de înscrieri.

"Noi credem că e un pas spre normalitate şi încercăm să mai înfiinţăm unu, două asemenea centre în cartierele bucureştene pentru a uşura adresabilitatea populaţiei", a mai spus Oprescu.

Primarul general şi-a exprimat nemulţumirea că până în prezent sunt soluţionate în jur de 50% din petiţii.

În cadru Centrului de Informare pentru Relaţia cu Cetăţenii lucrează un număr de 25 de funcţionari, 17 dinte ei fiind la Direcţia Relaţiilor Publice şi Informare.

Aceştia primesc şi înregistrează petiţii, în medie 350 de lucrări pe zi, dau informaţii privind actele necesare anexate cererii în vederea soluţionării, programul de lucru cu publicul, direcţiile de specialitae din primărie, precum despre modul de ridicare a răspunsurilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite