Interlopul Sorin Marica a tras cu pistolul la sfârşitul săptămânii trecute într-un bărbat ca să-l convingă să renunţe la o plângere penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Marica, iubitul Andreei Spătaru, a fost arestat preventiv după ce a împuşcat în trafic un bărbat, la sfârşitul săptămânii trecute. Din motivarea arestării preventive reiese faptul că interlopul vroia să-l convingă să renunţe la o plângere penală.

MAI CITEŞTE ŞI:

UPDATE Iubitul Andreei Spătaru a fost reţinut după scandalul cu împuşcături de la Gara de Nord

Controversatul om de afaceri, supranumit „Capone“ a tras cu pistolul într-un bărbat pentru a-l convinge pe acesta să renunţe la o plângere pe care o făcuse împotriva fratelui lui, Grigore Marica.

Iubitul Andreei Spătaru s-a întâlnit cu victima lui la o vulcanizare şi a încercat să o convingă să renunţe la plângerea penală.

Bărbatul a refuzat, după care cei doi s-au despărţit. Marica şi-a urmărit victima şi, în zona Gării de Nord, i-a blocat autoturismul în trafic, apoi a mers către maşina bărbatului şi a folosit un pistol cu bile de cauciuc, deşi nu avea permis. Au fost trase două focuri de armă, potrivit Realitatea.net.



București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite