Directorul de la Intact Interactive a lăsat un mesaj de adio pe caietul de teme al fetiței

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Dănilescu, fostul director Intact Interactive, a lăsat un mesaj de adio înainte de a se arunca de la etajul 5 al blocului în care locuia, anunţă Pagina de Media.

MAI CITIŢI ŞI:
FOTO EXCLUSIV Directorul Intact Interactive, Sorin Dănilescu, s-a sinucis în această dimineaţă

UPDATE 13.30: Astăzi a sosit şi rezultatul autopsiei la Poliţie. Astfel, s-a stabilit clar că Sorin Dănilescu a murit din cauza căzăturii de la înălţime. Asta a dus la rupturi multiple de organe. Anchetatorii susţin că este exclusă varianta crimei, întrucât nu există niciun indiciu în acest sens..

Se pare că mesajul a fost scris chiar în noaptea în care s-a petrecut tragedia. 

Bărbatul a făcut teme cu fetiţa seara, după care au dormit împreună, în acelaşi pat. Probabil acesta a fost motivul pentru care a decis să scrie cuvintele pe caiet.

Mesajul a fost descoperit de soţie în timp ce căuta ceva prin casă. Caietul era deschis la sfârşit, unde erau scrise cele câteva cuvinte de adio.

“Aproape de miezul nopții trecute am vorbit cu Crina, soția lui Sorin Dănilescu, despre cei 22 de ani de când îi știu împreună. Cu toate că eu credeam totuși într-una din ipotezele autorităților, aceea ca Sorin să fi murit în urma unui accident nefericit, Crina mi-a citit printre lacrimi mesajul lăsat de el pe caietul de teme al fetiței și găsit în cursul serii. Nu-l pot destăinui, dar e lămuritor pentru gestul premeditat. Astăzi ea îi va căuta pe anchetatori pentru a le pune la dispoziție aceasta probă“, a declarat Dorin Chioţea, pentru „Pagina de Media“.

El a mai spus că în mesaj nu este explicat motivul pentru care Sorin a luat hotărârea să-şi ia viaţa şi nici modul în care va face acest lucru. 

Trupul lui Sorin Dănilescu va fi depus astăzi la o capelă de la Cimitirul Ghencea Militar și va fi înmormântat vineri.

Cristina Dănilescu le-a spus prietenilor că nu ştie motivul pentru care soţul ei a luat decizia să-şi ia viaţa. Ea susţine că în seara de dinaintea tragediei făceau planuri pentru fetiţa lor, pentru a o înscrie la meditaţii, neprevăzând în niciun fel gestul lui Sorin.

Ea a mai spus că Sorin le iubea foarte mult pe amândouă, atât pe ea cât şi pe fiica lor, şi nu înţelege de ce le-a lăsat singure. „Este un mare handicap pentru un copil să crească singur“, a spus Cristina (Crina).

Cristina a subliniat că avea o relaţie foarte bună cu soţul ei. Nu se certau niciodată.  Aveau, cel mult, discuţii în contradictoriu.

Anchetatorii susţin că nevasta le-a declarat că în ultima vreme Sorin era un pic mai stresat, că era foarte agitat dar nu ştia mai mult şi nu era nimic ieşti din comun care să prevestească gestul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite