Şoferiţa cu Hummerul poleit cu aur, despre accidentul în care a omorât un tânăr: „Nu mă simt vinovată! Sunt şocată, de-abia mai ies din casă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Uzunov, soţia miliardarului Eduard Uzunov, a vorbit în exclusivitate cu ziarul Click!, după ce a spulberat cu Hammer-ul un motociclist pe Şoseaua Pipera- Tunari. «Regret absolut totul, dar nu eu sunt vinovată de producerea accidentului», spune milionara.

Hăituită şi înjurată de familia şi prietenii motociclistului ucis, după ce presa a făcut public accidentul în care a fost implicată, milionara Cristina Uzunov a vorbit pentru prima dată după teribilul accident. Femeia a dorit astfel să răspundă celor care s-au bucurat de nenorocirea care s-a abătut asupra ei.

Mama tânărului strivit de jeepul poleit cu aur: „Miliardara va plăti că mi-a omorât băiatul“

«Nu sunt veselă că s-a întâmplat o aşa tragedie. În acel moment fatidic mă încadrasem să fac stânga, semnalizasem şi aşteptam să treacă maşinile să pot intra pe o străduţă. Nici nu băusem, aşa cum spun unii, nici nu vorbeam la telefon. Mărturie îmi este desfăşurătorul telefonului. Repet, în acea clipă nefericită stăteam pe loc. Nu vreau ca cineva să creadă că mă dezvinovăţesc, spun doar cum s-au întâmplat lucrurile, pentru că am citit numai răutăţi în ultimele zile. De atunci sunt şocată, abia dacă mai ies din casă să-mi iau fetele de la şcoală. Îmi pare nespus de rău, din păcate suntem oameni şi nu putem da timpul înapoi», a mărturisit Cristina Uzunov.

Hummer-ul ucigaş condus de Cristina Uzunov, soţia miliardarului Eduard Uzunov, este o maşină de împrumut. Reporterii Click! au descoperit că el aparţine unei firme cu care Primăria Capitalei încheie contracte peste contracte

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite