Şoc pe şosele: doi morţi şi 18 răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două accidente grave s-au petrecut în această dimineaţă în Capitală, unul pe Şoseaua Antiaeriană, iar celălalt în apropiere de Popeşti Leordeni.

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 4.30, la ieşirea din Popeşti-Leordeni. În accident au fost implicate un autoturism Cielo, în care se aflau două persoane, şi un microbuz Mercedes Vito, în care erau 13 persoane. Din primele cercetări a reieşit faptul că şoferul autoturismului Cielo a pierdut controlul volanului şi a intrat pe cotrasens, unde s-a izbit de microbuz.

„Cele două persoane din Cielo au murit carbonizate în urma impactului, fiind identificat doar şoferul maşinii, un bărbat în vârstă de 31 de ani din localitatea Chirnoci, judeţul Călăraşi. Celălalt pasager din Cielo este încă neidentificat“, a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al Poliţiei Ilfov. Toţi cei 13 călători aflaţi in microbuz au fost răniţi şi transportaţi la spitalele „Bagdasar Arseni“ şi „Sfântul Ioan“. De asemenea, poliţiştii verifică de ce microbuzul de 9 locuri transporta 13 pasageri.

Cinci răniţi pe Atiaeriană

Un alt accident grav, în care au fost implicate şase maşini, s-a petrecut în jurul orei 9.30, pe Şoseaua Antiaeriană din Capitală. Din primele informaţii s-a stabilit că un autoturism Logan, care circula pe prima bandă, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a acroşat un Mercedes care circula pe acelaşi sens. În urma impactului, acesta a fost proiectat pe contrasens, fiind acroşate alte patru maşini care circulau regulamentar. „Cinci persoane au fost rănite, iar alte două au suferit răni uşoare. Celelalte patru maşini implicate sunt încă o Dacie Logan, un BMW şi două autoturisme Peugeot“, a declarat subcomisarul Marius Magheari, din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

„Am auzit un zgomot puternic şi când m-am uitat pe geam am văzut cum zburau maşinile. Era una la vreo patru metri în aer, apoi intrau altele în lanţ“, l-a completat un martor ocular. Traficul auto în zonă nu a fost oprit, dar s-a circulat cu dificultate până când maşinile avariate au fost ridicate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite