„Şmecherul“ a făcut măcel în Griviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani care s-a urcat băut la volan a trecut ieri-noapte pe culoarea roşie a semaforului, a lovit mai multe maşini şi a omorât doi oameni. Alte două persoane au fost rănite,

Un tânăr de 20 de ani care s-a urcat băut la volan a trecut ieri-noapte pe culoarea roşie a semaforului, a lovit mai multe maşini şi a omorât doi oameni. Alte două persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă.

„Şmecherul”, cum îi spun poliţiştii de la Rutieră, Alexandru R., i-a tratat cu aroganţă pe oamenii legii şi pe martorii care au asistat la accident şi a refuzat să facă alcooltestul. La insistenţele părinţilor lui, a acceptat, iar rezultatul a confirmat că se urcase băut la volan.

Şmecherie naţională

Mai multe cazuri similare de tineri inconştienţi s-au înregistrat în ultimele luni în ţară. Adrian Cocoană, care conducea un bolid Ferrari în Timişoara, a provocat un accident asemănător în luna august. El a pierdut controlul volanului, s-a urcat pe trotuar şi a omorât un tânăr.

Deşi este medic de meserie, el şi-a abandonat victima şi a fugit de la locul accidentului. În urmă cu o lună, fiul unui om de afaceri din Timişoara a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a omorât o bătrână care se afla pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului.

Bătrâna a murit la spital. Timişoreanul Cătălin Brindeskan, de 26 de ani, posesorul unui Porsche Cayenne Magnum, s-a întrecut acum trei săptămâni cu echipajele de poliţie, după ce a trecut semaforul pe roşu. A fost nevoie de şase poliţişti pentru încătuşarea lui Brindeskan, care refuzase să se legitimeze. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite