Situaţie dramatică: autocar cu 30 de diabetici, blocat în Popeşti Leordeni. O ambulanţă a preluat 15 victime de pe A1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti au fost chemate să salveze 30 persoane care făceau naveta la un spital din Bucureşti, unde trebuiau să-şi facă dializa.

Autocarul care îi transpora a rămas înzăpezit în dreptul localitaţii Popeşti Leordeni, de unde vor fi preluaţi de către o autospecială de transportat victime. De asemenea, pompierii de la ISU Bucureşti au fost solicitaţi şi pe A1, acolo de unde au preluat, tot cu o ambulanţă, 15 victime ale zăpezii.

Accidente pe bandă rulantă la Iaşi din cauza poleiului. Mai multe maşini şi TIR-uri au derapat şi au rămas blocate în şanţ

Reprezentanţii ISU susţin că o misiune specială a fost înregistrată şi în comuna Afumaţi, acolo unde o ambulanţă nu a putut prelua o femeie căreia îi venise  sorocul, şi au fost nevoiţă să intervină. 

Ore întregi de întârziere pe Aeroportul Iaşi din cauza vremii. Zeci de pasageri aşteaptă aeronavele. Şi trenurile au întârzieri de zeci de minute UPDATE

"Până la ora 9.00 au fost salvaţi 60 de adulţi şi doi copii, iar cinci dintre ei au fost transportaţi la spital. În prezent se intervine, atât în Capitală, cât şi în Ilfov, cu 77 de autospeciale şi 300 de pompieri", a precizat pentru bucuresti.adevarul.ro Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite