Siseşti 5, un complex rezidenţial de două milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţul unei vile, estimat între 110.000 şi 140.000 de euro, fără a lua în calcul valoarea terenului

Triumf Construct va începe, în această primăvară, construirea unui parc rezidenţial în zona de nord a Capitalei, costul proiectului fiind estimat la circa două milioane de euro.
Complexul Siseşti 5 va cuprinde 21 de vile şi un bloc cu 18 apartamente, toate, inclusiv facilităţile, ocupând o suprafaţă de aproximativ 7.000 de metri pătraţi. Lucrările vor începe în luna martie, finanţarea costisitorului proiect fiind asigurată din surse proprii, după cum a declarat pentru Mediafax reprezentantul Triumf Construct. Tot acesta a precizat că preţul unei vile va fi cuprins între 110.000 şi 140.000 de euro, fără a lua în calcul valoarea terenului, iar costul unuia din cele 18 apartamente va fi de aproximativ 800 de euro pe metru pătrat. Amintim că firma a lansat, în primăvara anului trecut, construcţia unui ansamblu rezidenţial în nordul Bucureştilor. Complexul constă din 58 de vile, cu suprafeţe care variază între 160 şi 400 de metri pătraţi, pe un teren de circa 20.000 de metri pătraţi.
Două blocuri în centru
Compania de construcţii amintită are în vedere şi construirea unor blocuri de lux. În acest an vor fi demarate lucrările la două blocuri cu 88 de apartamente şi ale unui imobil destinat birourilor, cu o suprafaţă de 16.000 de metri pătraţi, chiar în centrul Capitalei. De asemenea, se preconizează construirea, tot în acest an, a unui al treilea bloc de locuinţe, structurat pe parter şi opt etaje, valoarea acestei ultime investiţii nefiind încă stabilită. Un alt proiect, aflat în curs de derulare, îl reprezintă complexul de locuinţe din zona cartierului Bucureştii Noi, pe un teren de 9.344 de metri pătraţi. Ansamblul cuprinde trei blocuri de apartamente cu suprafeţe cuprinse între 65 şi 115 metri pătraţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite