Silvius Prigoană, revoltat de crima de la şcoala din Dolj: “L-am cunoscut pe Andrei!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Fiul mijlociu al omului de afaceri Silviu Prigoană este foarte trist şi revoltat de dispariţia lui Andrei Goreci, elevul omorât după ce a fost înjunghiat în inimă.

Silvius Prigoană a declarat, pentru “Adevărul”, că l-a cunoscut la un moment dat pe liceeanul în vârstă de 17 ani omorât de două lovituri de cuţit în apropierea Liceului „Tudor Arghezi” din Craiova. “L-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, dar nu am păstrat legătura cu el. Am auzit că era un băiat excepţional”, a spus fiul lui Prigoană.

“Ce vină avea Andrei Goreci? Dumnezeu să-l ierte, iar asasinul ar trebui închis pe viaţă, fiindcă a luat viaţa unui adolescent nevinovat. Pe acel criminal îl cheamă cumva Dumnezeu şi nu am auzit noi de el? Cu ce drept a luat el viaţa cuiva? Cine i-a dat lui această împuternicire? Nimeni! Şi atunci de ce a luat o viaţă care nu era a lui? Astea sunt întrebări la care nici părinţii lui Andrei nu pot răspunde. Eu încă încerc să găsesc răspunsuri la aceste întrebări dar imi este foarte greu" a mai declarat Silvius Prigoană.

Protest faţă de violenţă

El a adăugat că este alături de familia lui Andrei în aceste momente grele şi susţine acţiunea tinerilor voluntari craioveni care vor protesta în zilele următoare faţă de violenţă.

 Astfel, tineri din cadrul Centrului de Voluntariat Craiova, din cadrul Centrului Educaţional de Resurse si Training şi din alte opt organizaţii nonguvernamentale vor organiza un protest faţă de orice manifestare huliganică care duce la pierderea de vieţi omeneşti.

ONG-iştii sunt nemulţumiţi şi faţă de lipsa unor programe de reeducare şi de reintegrare a unor tineri cu comportamente antisociale şi faţă de slaba reacţie a comunităţii în privinţa creşterii violenţei în Craiova.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite