Sile Cămătaru a fost eliberat după şapte ani de închisoare: "Am ieşit cu gânduri bune. Dacă mă mai ţineau ăştia aici, leşinam!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul Vasile Balint, cunoscut ca Sile Cămătaru, a ieşit din închisoare după şapte ani de detenţie. La ieşirea din arest, acesta a fost aşteptat de fratele şi fiul său.

Magistraţii au admis recursul lui Sile la decizia iniţială care prevedea menţinerea lui în arest.

La ieşirea din penitenciarul Jilava, cunoscutul interlop a declarat: "Am ieşit cu gânduri bune. Dacă mă mai ţineau ăştia aici, leşinam. Cred c-o să merg la doctor"

Sile Cămătaru a susţinut în faţa judecătorilor că merita să fie eliberat după ce a avut numeroase rapoarte pozitive, un comportament exemplar şi a muncit pentru înfrumuseţarea penitenciarului.

La sfârşitul lunii trecute, Sile Cămătaru a încercat să obţină eliberarea susţinând în faţa magistraţilor că s-a făcut băiat cuminte şi mai mult decât atât, dacă va părăsi arestul, se va angaja ca agent de vânzări la o firmă din Capitală.

Citeşte şi Lumea interlopă, pusă pe jar: Sile Cămătaru îşi ameninţă duşmanii prin manelişti

"Cât am stat în arest m-am îmbolnăvit grav şi acum trebuie să iau medicamente toată viaţa. Vă rog, ţineţi cont de raportul comisiei de la Penitenciarul Jilava, care recomandă eliberarea mea, şi de faptul că, imediat ce ies, am unde să mă angajez. Vreau să merg acasă, la copiii mei", le-a spus el judecătorilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite