Şi-a înjunghiat prietenul de pahar din cauză că a dat radioul prea tare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi care-şi făceau veacul într-o baracă din apropiere de Lacul Văcăreşti s-au luat la întrecere la băut vineri seară. La un moment dat petrecăreţii s-au luat la harţă din cauză că unul dintre ei a dat radioul prea tare. Celălalt a scos un briceag din buzunar şi l-a înjunghiat în zona pieptului.

Evenimentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 23.00. Secţia 15 Poliţie a fost sesizată prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul că pe un teren viran din apropiere de Lacul Văcăreşti, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din judeţul Călăraşi, a fost înjunghiat de prietenul său cu un briceag, în zona pieptului.  
Poliţiştii Secţiei 15 au reuşit prinderea suspectului, un bucureştean în vârstă de 32 de ani, Marian. Ei au găsit într-un buzunar al pantalonilor, un cuţit tip briceag cu lama de 6 cm lungime.

Unul la spital, celălalt la Poliţie
La faţa locului s-a prezentat o ambulanţă care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, după care a transportat-o la spital, unde a rămas internată sub supraveghere.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că loviturile au fost aplicate în urma unui conflict spontan generat de consumul excesiv de băuturi alcoolice şi a folosirii de către victimă a unui aparat de radio.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţei Capitalei, Diana Sarca, cei doi s-ar fi certat din cauză că băiatul în vârstă de 20 de ani a dat radioul prea tare, lucru care l-a supărat foarte tare pe amicul său.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. Bucureşteanul în vârstă de 32 de ani a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite