Si-a ucis prietena din cauza vitezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără asistentă şi-a pierdut viaţa şi un executor bancar este internat în spital cu traumatism cranio-cerebral şi multiple leziuni, în urma unui accident rutier. Accidentul s-a produs

O tânără asistentă şi-a pierdut viaţa şi un executor bancar este internat în spital cu traumatism cranio-cerebral şi multiple leziuni, în urma unui accident rutier.
Accidentul s-a produs sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, în Capitală, pe Calea Văcăreşti. ştefan Miu, în vârstă de 27 de ani, conducea un Peugeot 307, dinspre Piaţa Sudului către Splaiul Unirii. În dreptul staţiei RATB "Costache Stamate", din cauza vitezei excesive, acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de susţinere a reţelelor electrice ale liniilor de tramvai. În urma accidentului, Monica Ganea, în vârstă de 29 de ani, asistentă la Spitalul "Caritas" din Bucureşti, şi-a pierdut viaţa, iar bărbatul a fost internat la Spitalul "Bagdasar", în stare gravă. Din cauza leziunilor, şoferul nu a putut fi testat cu etilotestul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite