Show total pe gheață între Steaua și Fenestela Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un duel din Grupa A Națională a Cupei României la hochei, Steaua a învins dramatic, în această seară, la București, pe Fenestela Brașov, scor 6-5, pe reprize 3-0, 0-1, 3-4.

Chiar dacă s-au impus în două din cele trei reprize, brașovenii au plătit tribut începutului slab de partidă, prima parte a jocului fiind dominată categoric de Steaua, iar brașovenii au comis multe erori în apărare. Repriza secundă a meciului a fost săracă în goluri, dar ultimele 20 de minute ale partidei au avut o desfășurare incendiară a scorului.

Astfel, în startul ultimei părți, hocheiștii echipei de la poalele Tâmpei s-au apropiat la o lungime de adversari, scor 2-3, însă bucureștenii au profitat de o lipsă de concentrare în tabăra brașovenilor și au reușit să se desprindă pe tabelă, scor 5-2.

Însă, oaspeții au dat dovadă de o tărie de caracter ieșită din comun și au întors incredibil scorul, egalând situația în numai șase minute (5-5 min. 55). În cele din urmă, ucraineanul Pisarenko a adus victoria gazdelor cu numai 30 de secunde înainte de final, iar SCM HC Fenestela 68 Brașov încheie grupa pe poziția secundă.

Pentru SCM HC Fenestela au marcat: Attila Tanko (2), Levente Elekes (2) și Levente Lorincz.

În semifinalele Cupei României la hochei, formația brașoveană va întâlni pe Sport Club Miercurea Ciuc, în timp ce Steaua se va duela cu Progym Gheorgheni. Meciurile din penultima fază a competiției vor avea loc pe 8 și 10 ianuarie 2010, iar finala este programată pe 30 ianuarie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite