Show-room cu peşti de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Show-room-ul Reef din str. Săvulescu Alexandru, nr. 4, Sector 2, Bucureşti, se găsesc şi cele mai mari acvarii din oraş, cel în care sunt rechinii cântărind 2,2 tone.

Pentru pasionaţii de acvaristică avem o veste bună: în Bucureşti funcţionează un show-room imens unde pot găsi specii de peşti care mai de care mai exotice. Ei trebuie să ştie, însă, că preţurile pot fi piperate pentru exemplarele rare, ajungând chiar la 20.000 de euro pentru un peşte.

„Cei care iubesc cu adevărat peştii nu ţin cont de preţul acestora. Uneori chiar negociem, depinde cât de mult şi-i doresc. Dar noi încercăm să propunem acvaristică pentru toate bugeturile”, spune George Gogescu, unul dintre consultanţii de specialitate ai showroom-ului Reef.

Dacă n-ai bani să cumperi, poţi să vizitezi

Magazinul funcţionează ca un show-room, însă este destinat atât pasionaţilor de acvaristică profesionişti, cât şi începătorilor. Pentru cei care nu au un buget care să le permită să-şi cumpere un acvariu cu peşti, există posibilitatea să vină aici doar pentru a vizita şi a admira. „Avem aici specii variate de peşti, corali, stele de mare, pentru ca omul să aibe de unde să aleagă şi să fie mulţumit. În general vin hobbyşti şi pasionaţi”, a mai adăugat acesta. Deschis de aproape un an, magazinul încearcă să le ofere clienţilor produse de calitate şi noi tehnologii în domeniu. Spre exemplu, ultima fiţă în materie de acvarii este nano-acvariul, acesta fiind de fapt un recipient cu apă sărată pentru peştişorii tropicali.

Cel mai scump peşte costă 20.000 de euro!

„Oamenii aleg în general peştii cu multe culori. Cand este vorba să cumpere crapi japonezi, aceştia îi aleg pe cei mai mari, fără a şti de fapt care sunt mai valoroşi.”, mai spune George Gogescu. Preţul unui Crap Japonez porneşte de la 1.000 de euro şi creşte pe măsură ce culorile si formele de pe spatele lui sunt mai frumoase ajungând şi la 20.000. Acesta a mai adăugat că un acvariu poate să coste începând de la câteva sute de euro, până la zeci de mii de euro. O altă specie extrem de rară şi apreciată este Lion fish care costă peste 100 de euro, iar toţi peştii comuni au preţuri între 30 şi 100 de euro. detalii pe www.reef.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite