Show de arhitectură, în Pasajul Universităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii sunt inivitaţi între 6 şi 13 iunie în Pasajul Universităţii la manifestarea “Fluenţe şi Pasaje - Show multimedia & interactiv de arhitectură”.

La eveniment, care îşi propune se provoace un dialog pe teme de arhietctură, sunt aşteptaţi atât arhitecţii, cât şi cei care sunt pasionaţi de domeniu sau doar curioşi să afle mai multe despre acesta.

Astfel, în cadrul manifestării, participanţii vor putea să viziteze Expoziţia Internaţională de Arhitectură “Fluenţe”, să răsfoiască reviste, cărţi şi albume de arhitectură în Lounge-ul de arhitectură, să urmărească proiecţii video legate de arhitectură, să comenteze proiecte de pe www.east-centricarch.eu şi să participe la un concurs de fotografie.

Manifestarea se va deschide astăzi la ora 16.30, după care va avea loc la ora 17.00 primul dialog cu arhitecţii Alex Adam şi Roger Pop. Joi, de la ora 17.00 este programat un dialog neconvenţional cu Adrian Spirescu. Vineri, la ora 16.30, va fi vernisată expoziţia “Fluenţe”. La 17.00, Maja Bâldea (Parasite Studio) va organiza o şuetă white apartment - fluenţe/influenţe/ecouri.

În week-end, programul evenimentului va fi următorul:

Sâmbătă:
13.00 dialog cu Vlad Gaivoronschi (Andreescu&Gaivoronschi): Casa Harmonia
17.00 Silviu Aldea (Mass Studio) prezintă Utopiile Soft
19.00 manifestarea se mută timp de o oră la Sala Dalles, în cadrul Anualei de arhitectură Bucureşti, pentru invitaţii SYNN Architekten (Austria), care vor dezvălui ce înseamnă pentru ei Modern architecture in rural areas

Duminică
13.00 dialog cu Mario Kuibuş (Re-Act Now): The Ark în contextul Bucureştiului
17.00 dialog cu Marius Miclăuş (Archaeus) despre Bastionul Theresia
19.00 jocul Habitat cu cei de la Odaia Creativă

Luni, arhitectul Adrian Soare (syaa) va susţine un dialog la orele 17.00, iar marţi, la ora 18.00, Lenka Kremenova (A1 Architects – Cehia) va dezvălui de ce Size is not fate, size is choice!

Zilnic, între orele 11.00 şi 12.00, meşterul de la Incubator 107 va ţine un atelierul de origami.

Expoziţia, care este organizată de Arhitext, va putea fi vizitată în fiecare zi între orele 10.00 şi 22.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite