Bucureşti: Noaptea albă a cumpărăturilor, la Băneasa Shopping City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, Băneasa Shopping City, Feeria şi Carrefour Băneasa vor oferi clienţilor promoţii, premii surprize, cocktail-uri gratuite şi muzică disco. Distracţia la cumpărături în ritm de dans, la cea de-a patra ediţie a Night Shopping Party, va dura opt ore, în intervalul orar 18.00-2.00.

Centrele comerciale din Băneasa Shopping City şi Feeria practică promoţii de până la 70% la produsele din colecţia primăvară-vară 2009. Cumpărătorii se vor bucura, în această seară, de preţuri speciale la îmbrăcăminte, accesorii, încălţăminte, decoraţiuni interioare, echipamente sportive, cadouri, cosmetice, parfumuri şi bijuterii.

Reduceri  şi oferte promoţionale
Magazinele se vor întrece în oferte în intervalul orar 18.00-2.00. Spre exemplu, „Bebeloo“ oferă pe lângă un discount de 50%  şi o tombolă pentru clienţii care au cumpărat din magazin în acel interval.

Tombola va avea trei premii ce vor consta în trei vouchere în valoare totală de 500 de euro. Şi „Calvin Klein“, „Famous Brands“ , „IKKS“ , „Lotto“, „Sacoor Brothers“, „Sabon“, „Nine West“, „Z“ practică reduceri în valoare de 50%.

„Trends by Adina Buzatu“ va face cadou o cămaşă pentru cumpărături în valoare de 500 de lei, iar la „Enzo Bertini“ orice produs achiziţionat este răsplătit cu un voucher cadou care costă 150 de lei.Şi pentru că suntem în plin sezon estival, „Golden Point“ are promoţii de 30% la toate costumele de baie din colecţia Primăvară-Vară 2009 şi alte reduceri cuprinse între 10 şi 50%.

Alte magazine oferă produse gratuite la unul sau mai multe cumpărate. La „Springfield“, spre exemplu, la două produse achiziţionate, clienţii vor primi două gratuite, la „Esprit“ al treilea produs este gratuit.

Premii la tombolele serii
De asemenea, cei care fac cumpărături aici sunt înscrişi la tombolele serii. Un scuter Orbit 50, o masă de ping pong şi cinci biciclete sunt puse la bătaie pentru toţi cei care fac cumpărături în valoare de 200 de lei. Câştigătorii vor fi anunţaţi până la sfârşitul Disco Night Shopping Party.

Cei prezenţi, mai pot câştiga la concursurile organizate, vouchere de cumpărături, premii oferite sponsori, role si darts-uri, skatebord-uri, rachete de tenis şi palete de badminton. La ultima ediţie a Disco Night Shopping Party, care a avut loc la 30 ianuarie, peste 60.000 de oameni au făcut cumpărături, iar organizatorii se aşteaptă ca şi în această seară, evenimentul să se bucure de un succes similar.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite