Shakira „dirijează“ traficul în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe artere din Centru vor închise pentru pregătirea celui mai aşteptat concert al anului, care va fi susţinut de diva columbiană, sâmbătă, în Piaţa Constituţiei. Începând de mâine şi până sâmbătă vor fi restricţii de circulaţie între Bulevardul Libertăţii şi Bulevardul Unirii.

Pregătirile pentru cel mai „fierbinte“ concert al anului au intrat în  linie dreaptă. Frumoasa sud-americancă, aflată la a doua vizită în România, va concerta sâmbătă seara în Piaţa Constituţiei, loc despre care a declarat ca ştiindu-l fiind unul al recordurilor. Astfel, pentru a amenaja zona de concert, începând de mâine şi până duminică, între orele 07.00-23.00, se va restricţiona circulaţia rutieră pe banda întâi în alveolele de lângă Piaţa Constituţiei, între Bulevardul Libertăţii şi Bulevardul Unirii.

Sâmbătă, începând cu ora 13.00, şi până duminică dimineaţa la ora 06.00, maşinile nu vor avea acces pe Bulevardul Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunilor Unite, precum şi pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei.

Acces pe bază de bilet şi brăţară

Accesul publicului în zona de concert nu se va face dinspre Bulevardul Unirii, ci prin Bulevardul Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bulevardul Libertăţii dinspre naţiunile Unite, începând cu ora 17.00.

Organizatorii vor amplasa două porţi de acces, iar fanii Shakirei vor primi câte o brăţară specială pentru zona în care biletul oferă acces, respectiv golden VIP şi Gazon A. Atât biletul cât şi brăţara vor trebui păstrate pe toată durata cocnertului, ele permiţând ieşirea şi reintrarea în zona de concert. Posesorii de bilete în gazon B nu vor primi brăţara decât la ieşirea din zona de concert şi doar dacă doresc să reintre în spaţiul de veniment.

Pentru că maşinile nu vor mai putea parca în zona Pieţii Constituţiei, organizatorii recomandă de asemenea folosirea mijloacelor de transport în comun şi folosirea ambelor căi de acces începând chiar cu ora 17.00 pentru a se evita aglomeraţia.

Case de bilete în Piaţa Constituţiei

Concertul Shakirei de sâmbătă este primul spectacol în aer liber pe care artista îl va susţine anul acesta în cadrul turneului „The Sun Comes Out“. Show-ul de deschidere va fi asigurat de Smiley şi trupa Bosquito.

Pentru cei care nu şi-au cumpărat încă bilet, My Ticket va deschide până vineri, între orele 11.00 şi 18.00 un punct de vânzare special, la casa de bilete Biletoo din Unirea Shopping Center. De mâine şi până în ziua concertului acestea se pot achiziţiona şi de la casele special amenajate în Piaţa Constituţiei.

Accesul interzis cu aparate foto

În zona de acces nu va fi permis accesul cu sticle, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme sau mâncare, animale de companie, aparate foto sau camere video.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite