Bucureşti: Seria de opere complete Shakespeare, în librării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Editura Adevărul Holding lansează mâine, 28 octombrie, seria de opere complete ale dramaturgului William Shakespeare.

Aceasta cuprinde 15 volume de lux, în ediţie bilingvă, realizate în condiţii grafice foarte bune şi legate în piele ecologică.

OPINIE: Un veritabil eveniment cultural
COLECŢIE: Succes la puterea 50
SUCCES: Moby Dick, roman de colecţie
RECORD: Biblioteca Adevărul are peste 12 milioane de cărţi vândute
APRECIERE: Profesorii recomandă cărţile Adevărul

Seria Shakespeare din Colecţia Adevărul este singurul proiect din România care le aduce cititorilor operele complete ale lui William Shakespeare, într-o ediţie de lux, cu mai multe titluri într-un singur volum.

De mâine, colecţia, alcătuită din 15 cărţi a câte 700 de pagini în medie, va fi disponibilă în „Librăriile Adevărul“, precum şi în librăriile din toată ţara, la preţul de 60 de lei volumul.

Întreaga serie poate fi cumpărată la preţul de 900 de lei. O altă modalitate de achiziţionare a volumelor este comanda online, folosind site-ul www.adevarul.ro/carte.

Ca şi celelalte serii de autor incluse în Colecţia Adevărul, toate cele 15 volume au fost tipărite în tiraje de câte 3.000şi 3.500 de exemplare, astfel încât iubitorii de teatru şi carte să îşi poată achiziţiona cele mai frumoase cărţi în care s-a tipărit vreodată opera lui Shakespeare în România.

Ilustraţiile din paginile cărţilor din această serie reprezintă un plus de calitate adus întregii colecţii. Seria Shakespeare, tipărită de Editura Adevărul Holding, este prima colecţie a scrierilor marelui dramaturg, în ediţie bilingvă, pusă în vânzare în aceeaşi zi. De altfel, toate volumele seriilor apărute în Colecţia Adevărul au fost disponibile toate deodată. Acesta este unul dintre marile avantaje ale Colecţiei Adevărul.

Biografie detaliată a lui Shakespeare

Cel de-al 15-lea volum al seriei, intitulat „Scene din viaţa lui Shakespeare“, este o biografie detaliată a dramaturgului, considerat cel mai mare scriitor de limba engleză din toate timpurile. Semnat de Mihnea Gheorghiu, volumul prezintă scene din viaţa lui Shakespeare, sub forma unei povestiri biografice. Printre titlurile care vor fi publicate de Editura Adevărul Holding în seria de lux „Shakespeare“ amintim: „Îmblânzirea scorpiei“, „Henric al VIII-lea“, „Othello“, „Visul unei nopţi de vară“ şi „Regele Lear“. Multe dintre titlurile shakespeariene au atras atenţia unor mari cineaşti şi regizori de teatru din lumea întreagă, dând naştere unor creaţii artistice de excepţie.

O colecţie de opere alese

Autorii publicaţi în Colecţia Adevărul sunt selectaţi cu atenţie dintr-o galerie perenă de scriitori ai literaturii universale, care nu se demodează niciodată, putând fi citiţi şi acum, şi peste o sută de ani, cu aceeaşi plăcere a lecturii. Condiţiile grafice excelente în care au fost publicaţi autori ca Vintilă Corbul, James Clavell, Lev Tolstoi, Karl May şi Charles Dickens, au potenţat calitatea cărţilor.

Shakespeare, în 15 volume

1. Regele Ioan /Richard al II-lea
2. Henric al IV-lea / Henric al V-lea            
3. Henric al VI-lea
4. Richard al III-lea /Henric al VIII-lea
5. Îmblânzirea scorpiei/ Mult zgomot pentru nimic/ Furtuna 
6. Sonete / Poeme
7. A 12-a noapte / Totul e bine când se sfârşeşte cu bine / Măsură pentru măsură
8. Romeo şi Julieta /Titus Andronicus /Coriolan     
9. Comedia erorilor /Poveste de iarnă /Pericle
10. Othello /Troilus şi Cresida /Macbeth
11. Cum vă place /Nevestele vesele din Windsor /Visul unei nopţi de vară
12. Hamlet /Antoniu şi Cleopatra /Iulius Cezar
13. Zadarnicele chinuri ale dragostei/Cei doi tineri din Verona/Neguţătorul din Veneţia
14. Regele Lear/ Timon din Atena/ Cymbeline
15. Scene din viaţa lui Shakespeare – Mihnea Gheorghiu

Mâine în Adevărul de Seară

Pătrunde în lumea lui Shakespeare din culisele teatrelor şi prin lentila camerei de filmat, citind despre ecranizările şi punerile în scenă ale pieselor dramaturgului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite