„Sfârşitul Ceauşeştilor“, din nou cu „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumul „Sfârşitul Ceauşeştilor“, de Grigore Cartianu, va fi distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 14,95 lei.

Jurnalistul va fi prezent, mâine, la mallul Vitantis din Bucureşti, pentru a acorda autografe pe cărţile „Sfârşitul Ceauşeştilor“ şi „Crimele Revoluţiei“.

„Sfârşitul Ceauşeştilor“, lansat în luna iunie a acestui an, a fost bestsellerul Târgului de Carte Bookfest, cu 2.130 de exemplare vândute, depăşind în top cărţile unor autori precum Mircea Cărtărescu sau Gabriel Liiceanu. Ulterior, volumul a înregistrări vânzări de peste 80.000 de exemplare.
Adevărul Holding a decis să redistribuie „Sfârşitul Ceauşeştilor“ împreună cu ziarul „Adevărul“, la cererea cititorilor, pentru a veni în sprijinul celor care n-au reuşit încă să-şi cumpere cartea.

Cartianu dă mâine autografe

După „Sfârşitul Ceauşeştilor“, Grigore Cartianu a lansat volumul „Crimele Revoluţiei“, şi acesta cu un palmares impresionant: 2.866 de exemplare vândute la Târgul Gaudeamus şi desemnat, prin votul publicului, „cea mai râvnită carte“. Jurnalistul se va afla mâine, între orele 10.00 şi 15.00, la complexul comercial Vitantis din Bucureşti, pentru a acorda autografe pe cele două volume.

Cartianu îi va aştepta pe cititori la cafeneaua Zvon Café, situată la parterul galeriei comerciale, la intrarea principală, în spatele scărilor rulante. Pe lângă cele două volume din Colecţia Bestseller, cititorii vor putea achiziţiona şi celelalte produse „Adevărul“ - cărţi, CD-uri şi DVD-uri -  de la standul pe care Adevărul Holding îl va ţine deschis la Vitantis începând cu ora 10.00.

Vitantis Shopping Center este situat în sectorul 4, în partea de sud-est a oraşului, pe şoseaua Vitan-Bârzeşti, nr. 7 A (lângă târgul auto Vitan). Se poate ajunge aici cu autobuzele 102 şi 123.

Vitantis se redeschide mâine

Mâine, de la ora 10.00, se redeschide „Rezervaţia de Shopping”. Seara, de la ora 18.00, bucureştenii sunt aşteptaţi la un concert Alex Velea.

Centrul comercial a fost evacuat în septembrie, în urma unui incident. Tavanul fals din zona scărilor rulante s-a prăbuşit. Nu s-au înregistrat victime, iar la faţa locului au fost trimise 11 echipaje de salvare. Atunci a fost afectată o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi de plafon fals, nefiind afectată însă structura de rezistenţă.


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite