VIDEO FOTO Sex fără perdea în blocul MISA din Bucureşti. Vezi ce avocaţi, profesori şi actori frecventează cursurile de yoga-porno

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară a avut loc recrutarea noilor adepţi  a mişcării conduse de Gregorian Bivolaru într-o sală de yoga amplasată într-un cămin insalubru din Pipera. Vecinii yoghinilor sunt exasperaţi de stilul de viaţă al misanilor, pe care-i văd prin geamuri cum fac sex în grup. 

Peste o sută de bucureşteni au venit ieri la cursurile de iniţiere în grupul de yoga format de Guru Bivolaru. Majoritatea dintre ei habar n-aveau că dincolo de prezentarea fascinantă a cursurilor care promit o viaţă sexuală ca-n filme,  se află mişcarea yoghină îndelung contestată de autorităţile române şi, mai nou, cele străine. Clădirea în care se află sala de yoga figurează ca fiind sediul Fundaţiei Tara, cea care are ca obiect de activitate, teoretic, organizarea unor cursuri de relaxare.

  Click pe fotogalerie pentru a vedea cum arată ashramul yoghinilor (Fotografii: Dorin Constanda)

image

Am intrat „din greşeală” dincolo de uşile roz ale clădirii, undeva prin spate, pe unde nu au voie decât locatarii misani, iar holul  arată mai degrabă ca un apartament comun, construit ca un altar, cu multe icoane împânzite pe perete. Două femei şi un bărbat ieşeau, pe rând, dintr-o cameră cu un gel de duş în mână, iar o altă tânără voluptoasă, sumar îmbrăcată, era întinsă lasciv pe un fotoliu acoperit cu puf.  „Cine sunteţi? Nu vă cunosc? Vă rog, dacă aţi venit pentru cursuri trebuie să intraţi prin spate”, ne-a alungat foarte elegant femeia.

Acuzaţi că fac videochat

La vreo zece metri de blocul roz bonbon în care locuiesc yoghinii lui Bivolaru se află un alt cămin, locuit de familii sărace destul de deranjate de exhibiţionismul afişat de misani. „I-am văzut cum făceau sex în grup. Şi nu doar odată.  Acum şi-au mai pus jaluzele, dar tot degeaba. Îi văd cum umblă dezbrăcaţi. Câte trei femei defilează în jurul unui singur bărbat. Au stat unii şi la noi în bloc, făceau videochat, dar s-au mutat de curând”, a povestit unul dintre locatarii căminului de vizavi.

Singura persoană care pare să se fi împrietenit cu misanii este administratorul blocului, cel care îi ameninţă pe locatari că, dacă mai continuă să vorbească urât despre vecinii lor, vor rămâne fără apă. „Băi, voi nu sunteţi sănătoşi. O să ne taie ăia (n.r. yoghinii) apa. Ştiţi doar cât ne-am rugat să ne lase să ne tragem de la ei. Nu mai vorbiţi urât”, ţipă femeia. „Şă ştiţi, am văzut şi o judecătoare venind aici”, ne spune, pe furiş, un bărbat.

Într-adevăr, mulţi dintre adepţii lui Bivolaru sunt personaje cu funcţii înalte în stat, dar şi artişti. Pe filmul de prezentare apar mărturii ale unei profesoare de la Universitatea Bucureşti, Janina Georgescu, ale avocatei Miahela Mitu, dar şi ale actorului Ioan Pohariu.

Aseară, la evenimentul de recrutare a fost prezent şi celebrul dj Edward Maya, cel mai ascultat cântăreţ român de pe YouTube.

Cântărețul a ieșit din ashramul MISA în jurul orei 21.00, împreună cu prietenii săi. "Nu știu de ce în România MISA are o imagine atât de proastă. M-am întors de curând din America, am avut acolo o serie de concerte și acolo yoga are o cu totul altă imagine. Atât Madonna cât și Sting practică această disciplină și e totul ok pentru ei", a declarat Edward Maya pentru Adevărul. Acesta nu a vrut să spună dacă va intra în MISA sau nu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite