Service-urile din Capitală luate în vizor de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Service-urile auto din Capitală au fost controlate de poliţiştii de investigare a fraudelor în această dimineaţă, după ce tot mai multe persoane s-au plans că în momentul în care maşinile lor au fost reparate, pe ele au fost montate piese contrafăcute.  Este vorba, în mare parte, de elemente de caroserie pentru autoturisme Dacia şi Renault.

Percheziţiile au avut loc în această dimineaţă şi au fost desfăşurate de Serviciul de Investigare a Fraudelor din Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.  Poliţiştii au căutat piese contrafăcute de maşini care ar fi putut fi montate pe autoturismele bucureştenilor, în momentul în care acestea ajung pe mâinile mecanicilor.

Anchetatorii au ridicat mai multe dosare de daună de la service-urile percheziţionate astăzi. Cercetările vor continua în ceea ce priveşte companiile de asigurare şi importatorii de piese contrafăcute. Practic, piesele respective sunt importate la preţuri mici, lucru care atrage asiguratorii. Astfel, în momentul în care un client al acestora are nevoie să-şi ducă maşina la mecanic pentru reparaţii, doar anumite service-uri sunt recomandate.  Deocamdată anchetatorii încearcă să găsească dovezi pentru import şi comercializare de piese contrafăcute. Alte zece service-uri au fost percheziţionate săptămâna trecută.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite