FOTOGALERIE Şerban Huidu, în vizită la Kiss FM de Valentine's Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban a intrat în direct la "Cronica Cârcotaşilor" şi a făcut emisie câteva minute, alături de Mihai Găinuşă şi blonda Oana Paraschiv. Ela salutat şi a felicitat câştigătorii Kiss 4 Love, potrivit unui comunicat.   

Au urmat îmbrăţişări şi urări de “Bine ai venit acasă!”.

Foto: Kiss FM

Toată echipa Kiss FM, Cârcotaşii, Mishu şi Oana Paraschiv, Dezbrăcatu’ Cupidon, Dan Finţescu, Ana Moga, Johnny şi Angel, Andreea Remeţan, Marian Boba, Andreea Berghea, Carmen Bădan, Olix şi Alice Tudor s-a reunit în emisie, în programul Cârcotaşilor, pentru a întâmpina cum se cuvine cele trei cupluri câştigătoare de la Kiss 4 Love “Ne Iubim şi Atât”, care vor pleca la Fucking, Austria.

image
image
image
image
image
image

Şerban Huidu a revenit pe 4 februarie în România.

La 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

Lui Huidu i s-a făcut, la 30 decembrie, o tomografie computerizată, în urma căreia s-a observat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutiei craniene, spunea, la momentul respectiv, într-o conferinţă de presă, medicul Erich Schumtzhard. El preciza atunci că în următoarele ore starea lui Huidu va rămâne, cel mai probabil, stabilă şi că medicii vor începe treptat să îl trezească din comă.

Huidu a ieşit la 1 ianuarie din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spus atunci că refacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune "de săptămâni", însă s-au declarat optimişti. De asemenea, medicii au precizat că, datorită faptului că purta o cască de protecţie, Huidu nu a suferit o accidentare mai gravă, chiar fatală.

La aproximativ o săptămână după internare, Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite