Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest preventiv. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins astăzi cererile de eliberare formulate de avocaţi.

Senatorul Cătălin Voicu şi omul de afaceri Costel Căşuneanu au fost audiaţi ieri timp de mai bine de şapte ore şi jumătate. După audiere, judecătorii instanţei supreme au mai dezbătut, timp de aproximativ două ore, trasmite Mediafax.

Mai citeşte şi:

Cătălin Voicu a recunoscut că a luat bani de la Căşuneanu şi Locic

Senatorul Cătălin Voicu a declarat în faţa instanţei supreme că a împrumutat diverse sume de bani de la Costel Căşuneanu şi a recunoscut că a încheiat un contract cu Marius Locic. El a negat însă ca ar fi făcut trafic de influenţă pentru banii primiţi de la cei doi oameni de afaceri.

Senatorul Cătălin Voicu este judecat pentru trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu fapte de corupţie. Instanţa supremă a început audierile în acest proces. În acelaşi dosar mai sunt judecaţi, în libertate, oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic, precum şi judecătorul Florin Costiniu, fost preşedinte al Secţiei civile a Înaltei Curţi de casaţie şi Justiţiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite