Semaforizare modernă în zonele aglomerate din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

în intersecţiile din cele două zone vor fi montate, până la 15 septembrie, mai multe semafoare noi, cu rol de fluidizare a traficului rutier.Municipalitatea a reuşit zilele acestea să

în intersecţiile din cele două zone vor fi montate, până la 15 septembrie, mai multe semafoare noi, cu rol de fluidizare a traficului rutier.
Municipalitatea a reuşit zilele acestea să implementeze, însă, proiectul referitor la sistematizarea circulaţiei în zonele aglomerate din oraş, doar în zona Pieţei Victoriei. "A avut loc licitaţia pentru Piaţa Victoriei şi am început deja să instalăm noi semafoare şi să le înlocuim pe cele vechi.
Licitaţia pentru Piaţa Constituţiei a fost întârziată, astfel că acolo lucrările vor demara un pic mai târziu", a declarat, pentru Adevărul, directorul Administraţiei Străzilor Bucureşti, Elena Ghineraru. Astfel, în Piaţa Victoriei au fost aduse 26 de semafoare noi, care le vor înlocui pe cele deja existente. "Vor mai fi montate şi în locurile acum nesemaforizate. şoferilor li se va reduce timpul de aşteptare în intersecţii şi se va fluidiza traficul. În plus, există în Piaţa Victoriei o parcare în centrul intersecţiei care necesită o strictă sistematizare", a continuat Ghineraru. Demersul municipalităţii face parte dintr-un proiect iniţiat la începutul anului, a cărui finalizare este programată la jumătatea lunii septembrie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite