Semafoare inteligente în centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea va monta noi sisteme de semaforizare în mai multe intersecţii din Capitală, în cadrul proiectului “Sistemul de Manage­ment al Traficului”. Astfel, pe 10 noiembrie, vor fi

Municipalitatea va monta noi sisteme de semaforizare în mai multe intersecţii din Capitală, în cadrul proiectului “Sistemul de Manage­ment al Traficului”.

Astfel, pe 10 noiembrie, vor fi puse în funcţiune instalaţiile de semaforizare din intersecţiile şi trecerile de pietoni de pe şoseaua Kiseleff, la terminalul liniei de tramvai 41, intersecţiile Kiseleff cu Premio Nebiolo, Kiseleff cu Docenţilor, Kiseleff cu Monetăriei, Calea Victoriei cu C.A. Rosetti, Mircea Vodă cu Sfânta Vineri şi Dimitrie Cantemir cu Drumea Rădulescu.

Până în prezent au fost montate astfel de semafoare în centrul Capitalei, sistemul funcţionând prin corelarea culorii semafoarelor în funcţie de nivelul traficului. În prima fază, 140 de intersecţii din Bucureşti vor fi echipate cu sisteme inteligente de supraveghere, iar termenul de finalizare este aprilie 2009.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite