Semafoare defecte în opt intersecţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La această oră, mai multe semafoare din Bucureşti nu funcţionează, ca urmare a unor defecţiuni tehnice, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

Este vorba despre semafoarele din intersecţiile:

- bd. Regina Elisabeta – Calea Victoriei
- bd. Regina Elisabeta – str. Academiei
- bd. Lacul Tei – str. Doamna Ghica
- bd. Bucureştii Noi – str. Jiului
- str. Alexandru Constantinescu – bd. Mărăşti
- bd. Ghencea – bd. Braşov
- bd. Libertăţii – bd. Regina Maria
- bd. Constantin Brâncuşi – bd. Nicolae Grigorescu.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să respecte semnalele şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră care se află în acest moment în intersecţii pentru fluidizarea traficului, dar şi semnificaţia indicatoarelor rutiere.

Potrivit poliţiştilor, în condiţiile unui trafic aglomerat, ploaia reprezintă un factor perturbator ce poate determina apariţia blocajelor rutiere temporare.

În această situaţie, poliţiştii recomandă conducătorilor auto  să nu depăşească coloana de autovehicule oprite la semafor,  să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier, să păstreze liber centrul intersecţiei, să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport public, să nu treacă la culoarea roşie a semaforului electric, să nu claxoneze inutil şi să fie atenţi la semnalele agenţilor de circulaţie.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite