Șeful Vămii Bucureşti a demisionat din funcţie după o zi de la numire. Blejnar: Nu a vrut să ştirbească imaginea unei instituţii publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El a demisionat la numai o zi de la numirea sa în funcție. Şeful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat că Silviu Văduva a demisionat pentru că nu a vrut să ştirbească imaginea unei instituţii publice.

Silviu Văduva şi-a depus demisia din cauza "atacului mediatic fără precedent asupra instituţiilor statului cu atribuţii de control şi pentru că nu doresc, prin promovarea mea temporară să ştirbesc imaginea unor instituţii publice", potrivit Realitatea Tv.

Văduva mai spune că "a solicitat trecerea pe o funcţie de execuţie în scopul punerii la dispoziţia ANV a cunoştinţelor sale".

"A spus că nu doreşte să ştirbească imaginea unei instituţii publice din cauza atacurilor mediatice", a declarat Blejnar, citat de Mediafax.

Blejnar a spus că Văduva a fost numit la conducerea Vămii Bucureşti după ce i-a prezentat mai multe proiecte de atragere a fondurilor europene privind combaterea corupţiei.

Şeful ANAF a mai spus că aşteaptă o nouă propunere pentru ocuparea funcţiei vacante de la şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor, Viorel Comăniţă.

Citiţi şi: Blejnar a numit şef la vama Bucureşti un consilier de la Ministerul Muncii, fost iubit al Mioarei Mantale şi al Ramonei Gabor

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite